Розїхалися з чоловіком.

Вітаю. Місяць назад я писала про те що мені чоловік зраджує і мені дуже погано. Хочу подякувати всі хто писав, в кожному повідомленні щось для себе взяла. Сьогодні ми розїхалися. Він пішов жити до іншої. Мене насторожує стан дітей, він зібрався так наче йде на місяць - два. Дочка думає що він повернеться. І він себе так веде немов все неоднозначно. 

Я вчуся жити нове життя, більше любові до себе. 

Залишилося тільки наладити своє особисте життя, але після 18 років стосунків навіть не уявляю як себе перелаштувати на іншу людину

Темы: Стосунки дорослих


Теги: розлучення, вiдносини дорослих

39 коментарів

  • Oceanlover 21 липня, 10:38 27

    Не поспішайте з новим. А чоловік так себе веде, бо думає, що дійсно можна буде вернутись. Треба йому дати зрозуміти чи прямо сказати, що назад дороги нема.

  • 1 коментар
  • Oceanlover 21 липня, 12:51 12

    @Lila88 Бо його так мовість не гризтиме, якщо і ви когось собі знайдете. Слухайте себе, а не його.

  • Torri 21 липня, 13:25 15

    @Lila88 Так чому ж ви йому дітей зразу не віддали? Місяць два і вернувся б в родину. Кому він з дітьми потрібен

  • Torri 21 липня, 13:26 7

    @Torri Зранку будні б з коханкою почалися, а не романтік

  • Chuchasonya 21 липня, 10:53 29

    Зберіть все його манаття і нехай котиться колобком до нового життя! А ви з новим не поспішайте! Відчуйте кайф себе вільної!

  • Коментар видалено

  • irenika 21 липня, 11:25 14

    Спочатку переналаштуйте себе на себе

  • Lila88 21 липня, 12:04

    Це найважче, бо я завжди хочу допомагати іншим, а сама про допомогу просити не умію

  • JuliaLesnaya 21 липня, 12:41 7

    @Lila88 Зрозумійте, що Ваше бажання допомагати ніхто не віднімає, якщо воно справжнє, а не бажання бути комусь потрібною. Коли Ви себе зрозумієте, почуєте, коли Ви сама у себе з'явитеся, тоді побачите, що насправді можете кому дати, що хочете дати і що хочете взяти) Новий чоловік не є обов'язковою опцією насправді. Добре, коли він є і коли все добре у стосунках. Люблю фразу " З чоловіком мені має бути добре, погано мені може бути і без нього"

  • elena111 21 липня, 11:30 2

    У моей сотрудницы была такая же ситуация.так вот.он ходил туда-сюда целый год.пока не ушел к любовнице.и пока он туда сюда бегал она ему все прощала и надеялась что он окончательно вернётся.не вернулся.причина подозреваю в алкоголе.с женой он вообще не пил,а с любовницей не просыхал.

  • elena111 21 липня, 11:31

    А ведёт так себя,потому что ожидает,что вы его позовете назад.ну а решать вам

  • JuliaLesnaya 21 липня, 12:15 18

    Я не люблю заїзджену фразу " полюби себе", бо вона насправді ні про що. Себе краще зрозуміти, свої бажання, свої вподобання, погляди. Щоб це зуміти, на якийсь час уявіть, що Ви одна, просто живете одна, сама , не думайте в розрізі діти - чоловік майбутній - попередній - батьки - друзі... От Ви одна сама собі чого хочете, що цікаво, чому б хотіли навчитися, яку картину повісити чи яку сукню вдягти,що їсти на сніданок і куди піти гуляти ... Починайте з себе. Сходіть в театр чи кіно концерт. Одна. Зробіть зачіску чи колір який раніше не наважувалися, може воно не сподобається в підсумку )))), але це буде Ваше рішення та зміна. Поснідайте одна наприклад, в кафе під домом, хоча б одну каву візьміть, посидьте, не поспішайте. Навіть якщо така можливість є не часто, бо в реалі діти - батьки і так далі))), але починайте з дрібниць і якщо хтось з рідні здивується, мовляв, що ти собі придумала, користуйтеся моментом, що розійшлися, типу, я зараз в іншому стані, не чіпайте мене просто. На здивування, чому не хочеш поговорити з чоловіком чи чому не хочеш, щоб він приходив додому до дитини - також твердо і впевнено, не хочу, просто не хочу бачити і чути, не готова. З дитиною, як хоче, нехай зустрічається на нейтральній території чи вдома у Вас, але коли Вас там нема. Спеціально йдіть кудись. Сподіваюсь, що є кому підтримати та підстрахувати Вас.

  • 2 коментаря
  • Lila88 21 липня, 12:31 2

    @JuliaLesnaya Дякую! Дуже цінні поради!

  • JuliaLesnaya 21 липня, 12:56 1

    @irenika Точно, врешті решт авторка може зрозуміти, що вона "давно змінилася і вже не любить певну страву " мій чоловік ", але продовжувала робити вигляд, що жити без неї не може, бо це ж вже сімена страва)

  • JuliaLesnaya 21 липня, 13:45 5

    @Lila88 Ще згадала, купіть собі квіти. Як можете, частіше, прості, польові, садові якісь. І вазу до них, щоб Вам подобалася. І милуйтеся ними. Донці також кажіть, он подивись, які гарні, як гарно вони пасують в нашому домі, якій настрій від них, відчуваєш. Купуйте потім разом з нею), ну хоч іноді.

  • Lydmila408 21 липня, 12:34 21

    На кукой Вам сразу новый чел?
    Есть дети ,есть свобода ..
    Зачем Вам мужик,которого кто-то выкинул и он тыняется в поисках нового дупла..у тут Вы..и опять на грабли..
    Судьба любит тех,кто умеет ждать.

  • pjatak1980 21 липня, 15:29 12

    Погоджуюся на всі 100. Навіщо так швидко Вам хтось здався? Є вірогідність, що похапцем такого "подарунка" зустрінете, що чоловік буде янголом здаватись. До речі, знаю не один такий випадок. Вам, навпаки, вже дуже пильно треба приливлятись. Не через призму кохання, а вже здорового глузду.

  • Iolanta 21 липня, 13:30 29

    Дівчино, можливо вам зараз мої слова будуть здаватися дивними, але я вам 99% даю, що мине деякий час і вам буде подобатись ваша свобода. Ця паніка і відчуття самотності зникнуть, бо по факту якщо він мав коханку, то вас не цінував і не поважав, ви були лише зручною прислугою. А це нажаль не є стосунками, це просто спільне життя в одній квартирі, де один має права, а інший лише обовʼязки. Не поспішайте з новими стосунками аби комусь щось довести. Це кайф, коли ти сама собі хазяйка, ні за ким не треба прибирати, готувати, а потім ще слухати, яка ти не така

  • Justyna 21 липня, 14:29 8

    Ну яка інша людина? Поживіть з собою, куди спішити? Діти мабуть вже не маленькі, пройде час, зрозуміють.

  • Lila88 21 липня, 14:43 2

    Дітям 13 і 7 років. Я теж в душі схиляюсь що спішити не має куди.

  • Wild_fairy 21 липня, 14:40 7

    Вам не треба себе перелаштовувати на іншу людину, вам треба налаштуватися на себе. Дослідити себе,яка ви сама, без ніяких доповнень і компромісів з іншою людиною. Коли ви знатимете і розумітимете себе, а не шукатимете іншу людину, то само собою вийде, що поруч зможе опинитися лише та людина, яка вам співзвучна

  • 5 коментарів
  • irenika 21 липня, 15:58 14

    @Lila88 Хоче легально гульнути і щоб совість не мучила? Оригінально

  • Lila88 21 липня, 16:11

    @irenika 100%

  • Kris140 27 липня, 16:53

    @Lila88 Та ну, і потім ви з ним будете жити як на пороховій бочці, вскоче він в гречку знову чи ні

  • Liubov0282 21 липня, 16:14 21

    Для мене це звучить так: я піду по шляюсь, а якщо не зайде, то з клунками вернусь назад. А щоб не докоряла, то практично рахунок буде 1:1 , в тебе ж тоже були шури- мури...

  • Lila88 21 липня, 16:37

    Я теж сприймаю його слова так як ви описали. Мене спочатку це так бісило, а зараз відпустила, хай що хоче те і каже. Сьогодні бачила як він сумнівається в тому що робить, а себе налаштовую на те що він іде в гірше життя, бумеранг ніхто не відміняв

  • marusia 21 липня, 16:54 10

    Ви- типова жертва і ваш екс буде вас використовувати коли йому захочеться: схоче, піде до іншої, схоче- повернеться в сім'ю. Ви повинні чітко і ясно зрозуміти для себе, в першу чергу- чи готові ви пробачити зраду і прийняти його назад, якщо він прийде. Якщо готові спробувати все налагодити, то сидіть і чекайте його повернення і дітям скажіть, що все це тимчасово і скоро татко повернеться. Навіщо дітям зайвий стрес :person_shrugging:
    Якщо ж ви впевнені в собі і вирішили не повертатись до цих дохлих стосунків, то вам варто чітко і адекватно розставити всі крапки над і. Скажіть чоловікові, що він пішов від вас, тож назад дороги немає, ви вважаєте себе вільною від ваших стосунків і зобов'язань перед ним, тож і він також нехай живе як хоче. Проте його зобов'язання перед дітьми ніхто не відміняв, він досі їхній батько і зобов'язаний про них дбати. Обдумайте і озвучте йому в якому форматі вам було би зручно, щоб це відбувалось. Дітям поясніть, що ви розійшлись, проте вони й надалі залишаються улюбленими татовими і маминими дітьми, вона будуть мати достатньо часу з вами обома. Діти будуть неймовірно страждати від невідомості, від нездійснених сподівань і очікувань. Вони не повинні чекати, що тато повернеться, якщо ви не прийматимете його назад. Дітям легше буде раз пережити втрату, ніж щоразу переживати її знову і знов.
    А ви не поспішайте заводити нові стосунки. Точніше можете завести, проте не варто серйозно налаштовуватись на довготривалі відносини, будувати ілюзій про нову сім'ю. Просто живіть своє життя в своє задоволення.
    Ви не дивіться на колишнього і не чекайте від нього жодних дій, вам повинно бути вже байдуже до того, що він хоче/робить/ скаже, він -ваше минуле, а майбутнє залежить лише від вас і ваших подальших рішень і дій.

  • OlyaMakarevich 21 липня, 17:04 15

    Как-то пофиг на слова вашего мужа. Вас больше должна сейчас интересовать финансовая сторона вопроса: какую сумму и когда будет перечислять на детей, что с вашим жильем (общее в собственности или сьемное), как дети будут проводить время с ним (по выходным или неделю у вас, неделю у него). Также вопрос как донести детям реалии, без стресса для них. Вопросы личного характера, не его дело и поменьше распространяйтесь ему на счёт ухажёров своих, т.к. потом это будет использовано против вас. Ну и пропустит вас тогда, когда вам станет хорошо с собой наедине, это высшая степень женского "дзена")

  • R9bina 22 липня, 11:46

    На вашому місці я б насолоджувалася часом без партнера. Навіщо нові стосунки, як ви тільки-но вийшли з одних, ще й недуже гарних

  • Olyunja 27 липня, 13:20

    В мене була така тема 2 роки назад, також пішов не закривши двері. Але в один момент чаша моя переповнилась і я сказала "все". Я сказала йому в очі, спокійно без якихось пояснень, що все.
    6 місяців відвідування психолога мене вивело на інший рівень.
    І не потрібно вам нові стосунки зараз. Налагодьте стосунки з собою.
    І не потрібно від тей зрадник назад. Вже не буде нормального життя з ним.

  • Kris140 27 липня, 16:54

    Видихайте, найтяжче у вас вже позаду. Якщо ще й утримувати дітей буде- у вас реально зараз почнеться нормальне життя. Без підозр, ревнощів і образ.

  • Solartail 12 серпня, 09:09 1

    Просто оберіть себе. І не дозволяйте сміттю, воно вже валялося в контейнері, повертатися в ваш дім...

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу