Хімчистка шуби

Доброго вечора. Маю довгу білу шубу з кролика,капюшон попелястого кольору з хутра чорнобурки. Купувала років 6 тому, за цей час хутро помітно пожовтіло. Вже зібралася виставити її на олх хоч за пару тисяч продати,бо останні дві зими її не одягала. Але подумала,що можна ж ще спробувати хімчистку. Чи біле хутро вже таким не зроблять як було? І яка взагалі вартість хоч орієнтовно?

Проживаємо в Ірпені, у нас є декілька хімчисток,але ніколи не користувалися їхніми послугами. Можливо порадите в Києві куди можна звернутися?

P S.: додала фото,як вона виглядала. Коли купували, нам теж розказували, що це шуба з "бобрика", але кролик є кролик,як його не називай.


Теги: хiмчистка шуби

11 коментарів

  • Xxaaa 7 липня, 23:39 2

    З кролика ж наче дуже недовговічні речі- в мене в шкільні роки було зимове пальто з кроликовою підстьожкою, то на 3й рік той кріль став сипатись капець як.... Не впевнена що таке хутро витримає хімчистку...

  • 1 коментар
  • Irochkin 8 липня, 01:54

    @marusia Ми купували її за 12 тис. грн. і нам розказували,що це шуба з бобрика:smile: На той час це вважалося не так вже і дешево. За 20 можна було купити норку.

  • Irochkin 8 липня, 01:59 1

    Якраз з хутром за всі роки нічого не сталося. Може трошечки краї рукавів потерлися, але не критично. Кролики ж теж різні є, тут досить густий підшерсток. Тому, думаю, хімчистку витримає, мене більше хвилює її жовтуватий відтінок. Біла норка ж теж з часом жовтіє,то її хоч можна пофарбувати

  • Malinka_orijinal 8 липня, 03:24

    А в мене була в дитинстві шуба з Фінляндії кролик. Я її обожнювала і носила спочатку як шубу, а як виросла з неї, то як полушубок :grinning: І вона зовсім не сипалася і викинули її як нову практично. Тому справа в якості хутра і вичинці.

  • Chuchasonya 8 липня, 09:33 8

    На кожен товар є свій покупець. Я би не витрачала час і кошти на хімчистку. Спробуйте продати, це буде вкрай важко, але ж може комусь сподобається...

  • Cotechaton 8 липня, 10:33 2

    Хімчистка була 1800, це пару років назад. Я шубу чистила, потім продавала.
    Краще б не займалась цим. Покупцю це було не потрібно)))
    Здавала сапоги сіра замш, колір став зовсім іншим -більше не носила їх...
    Тому спробуйте продати так.
    Не витрачайте ще більше коштів на неї.

  • Коментар видалено

  • Irochkin 15 липня, 11:38

    А з якого хутра Ваша шуба була і чи допомогла хімчистка? Я взагалі планувала,якщо вийде почистити і вона стане білою, лишити її собі. Аде якщо не вибілять її, то тільки даремно викину гроші. Можливо, краще дійсно продати... Ви свою продали на олх чи де?

  • Sunflower_ 9 липня, 16:18 4

    Хутро? Кролик? Хімчистка?
    Без образ, але це вже позавчорашній день.
    Не витрачайте коштів. ЇЇ ніхто не купить.
    Якщо продасте так, це +

  • bondar_vv 9 липня, 18:24 1

    +++ це той випадок , коли ' шкірка вичинки не варта". Ну точно не для продажу. Максимум почистити і носити самій.

  • Viki16 9 липня, 18:35

    Я нещодавно хотіла норкову до ладу привести, там такий цінник, що воно того не варто.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу