Поповнення рахунку Steam

Добрий день. Син просить поповнити рахунок в Steam. Не знайшла в Приват24 де це зробити, раніше була вкладка "ігри". Може хто знає як, то допоможіть, будь ласка. Дякую заздалегідь. Тема тимчасова.

Темы: Фінанси


Теги: steam, поповнення steam

5 коментарів

  • Yurss 6 липня, 12:18

    Не поповнюйте через стороніі ресурси, бо комісія буде немаленька.
    Заходите в Steam, у профілі заходите у "мій гаманець", вибираєте суму поповнення і далі по інструкції, там просто. Все заповнювати латиницею (адресу тощо), інакше не розуміє. І ніяких комісій:)

  • Svetlana044 6 липня, 12:20

    Дуже дякую! Спробую.

  • Dominika77 6 липня, 14:16 2

    Так, в Steam, як і в Roblox, поповнюється через сам сайт. Єдине, не раджу запам'ятовувати картку, бо наступного разу син зможе щось придбати без вас))

  • Svetlana044 6 липня, 16:55

    Дякую, точно)))

  • Malleylarry6 14 липня, 13:19

    Svetlana044, це доволі поширене питання зараз. Якщо я не помиляюсь, можна оплатити в додатку Steam, треба лише ввести свої дані для оплати. Спробуйте! Що стосується мене, то я доволі часто проводжу час, граючи в різні ігри. І цей ресурс https://gatesofolympus-game.org - справжнє відкриття для мене. Тут я знайшов огляд гри Gates of Olympus. Мені, насамперед, подобається, що на цьому сайті доволі прозора й часна інформація. Тобто я прочитав, як про переваги даної гри, так і про недоліки. Це дійсно цінні поради.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу