Берлін безкоштовно для дітей

Привіт! Для тих із вас, хто у Берліні: запрошуємо родини переміщених українок і українців у Берліні на безкоштовні воркшопи для дітей у рамках проєкту «ЗнакиІгри». На воркшопах діти дізнаються, що таке нова музика, та у невимушеній дружній атмосфері познайомляться з професійними музикант_ками ансамблю «KNM Berlin», а також отримають можливість помузикувати разом із ними. 

 

Воркшопи підходять як для дітей та підлітків, що не мають попереднього досвіду гри на музичних інструментах, так і для тих, хто вже навчається гри на музичних інструментах.

 

Коли: 30 червня, 6–7 липня 202

Де: Hotel Continental — Art Space in Exile, Elsenstraße 87, 12435 Berlin

Тривалість воркшопу: 2–2.5 години

 

Дізнатись більше про проєкт та зареєструватись за посиланням https://www.kcmd.eu/projects/signs-games

 

Проєкт відбувається у партнерстві з Національним ансамблем солістів «Київська камерата», ансамблем «KNM Berlin» та асоціацією «Neue Musik für Alle» та за сприяння «Culture Helps / Культура допомагає».

 

«Culture Helps / Культура допомагає» — це проєкт, що співфінансується Європейським Союзом у межах спеціального конкурсу пропозицій для підтримки українських переміщених осіб та українського культурного та креативного секторів. Проєкт реалізовується Інша Освіта (UA) та zusa (DE).

 

Завжди ваші,

команда KCMD :four_leaf_clover:

 

#culturehelps

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу