Як повернути гроші?

Вибачте, подібна тема трошки нижче є, але в мене питання навпаки. Я також повелася на черговий інфоциганський трюк. Предісторія: ще в квітні підписалася на "супервигідну" пропозицію, ціна була 1.99 у.о., подивилася пару ефірів і забула, бо виявилося не цікаво. А тиждень тому передивлялася приват, дивлюся - а з мене 30 доларів списали. Я почала їм писати, запросила повернення коштів. Погодилися, прислали якусь форму в три питання. Пообіцяли повернути, але мене насторожило, що просили у банк і кіберполіцію не писати, бо це наче б то сповільнює процедуру повернення. Будь-ласка, хто стикався з цим, як швидко повернули кошти і чи дійсно треба почекати і не писати більше нікуди? Вже тиждень минув, а коштів немає. Отак виглядає логотип бота : 

Темы: Освіта дорослих

8 коментарів

  • Nik87 12 червня, 18:54 9

    Змініть карту і забудьте. Ніхто Вам нічого не поверне.

  • IvanNa1977 12 червня, 21:11 2

    +++
    На майбутнє - відкрийте інтернет карту в тому ж Приват,для використання саме в цілях підписок. Кинули на неї потрібну суму, вона списалась, а надалі будуть намагатися списати,а грошей немає. Потрібне це списання - поповнили і так далі. Не потрібно - ну то відключать ту підписку,але Ви хоча б не попадете на гроші

  • Zefirka123456 12 червня, 19:40 1

    Радійте що 30 долл, я так попала на 200 долл. Після цього на все життя досвід - ніколи ні на що не підписуватись, особливо з кредитки. Якщо треба за щось заплатити в інтернеті - то тільки переводити певну суму на інтернет картку.
    Теж годували обіцянками, що повернуть. Нічого звісно ніхто не повернув.

  • Ksanna 12 червня, 23:02 4

    Напишіть їм: термін очікування вичерпано, завтра, якщо до обіду гроші не знайдуть, буде відправлено заяви в кіберполіцію і банк. І обов'язково, якщо гроші не повернуть це зробіть, бо якщо на них буде багато заяв, є надія на якесь відкриття справи. А ні то ні, будете знати що ви зробили все що могли.

  • mandry 13 червня, 07:02 2

    Ви самі підписались, чи були якісь дії для розриву контракту, відміни підписки? Якщо ні, то чому вони вам мають повертати гроші? Вони діяли в межах надання послуг за контрактом. До чого тут поліція?

  • Chuchasonya 13 червня, 07:24 3

    Якщо в аппсторі- то гроші повертають. Там дуже проста процедура- вказуєте причину і за декілька тижнів гроші на рахунку. Потім відписуєтесь і все.

  • Vikylka 13 червня, 14:27

    Вам потрібно відмінити підписку.Гроші, нажаль,ніхто не поверне.

  • Chuchasonya 14 червня, 15:19 1

    Чому? Мені 20 баксів повернули.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу