Де оздоровитись з дитиною?

Хочеться на море хоч на тиждень, але ж як... Можливо є в когось ідеї/поради, де оздоровитися з дитиною, щоб не так часто хворіти ГРВІ. 


Теги: оздоровлення дитини

6 коментарів

  • Nikki 28 травня, 23:31 2

    За тиждень на морі оздоровитись не вийде , а ще враховуючи скільки часу займає дорога , якщо їхати з України...тільки від дороги відійшли, а вже назад їхати. Потрібно на тижні 3 їхати для оздоровлення. Можна зняти квартиру/апарати в Хорватії, Греції.Це буде дешевше ніж готель.

  • mandry 29 травня, 06:53 2

    Карпати, готель з басейном якщо не за кордон, якщо зовсім побагатому, є басейни з морською водою.
    На море довго їхати, виснажливо і на тиждень не оздоровчо

  • Chuchasonya 29 травня, 09:32 1

    Колись малу свою повезла в Хорли Херсонськоі області. Тижня вистачило аби дитина рік майже не хворіла. Для мене той тиждень тягнувся як місяць, але чого не зробиш для дитини. На жаль, зараз цей варіант відпадає.
    Морів в світі багато. Якщо є бажання- обираєте найближче, шукаєте білети і вперед. Ніхто ж не знає ваш бюджет, аби дати якусь пораду.
    Стосовно оздоровлення... Я обираю Карпати у вересні і відразу по приізду починаємо коктейль Амосова по 1 ложці зранку кожного дня. Цей способ ще з садочку, нам прекрасно допомагає. Не скажу, що зовсім не хворіє, але може 1-2 рази на рік, не більше.

  • tanaka 29 травня, 15:50 2

    В свій час нам так допоміг відпочинок у Скадовську, з першого відпочинку був здвиг. Так, їздили туди 3 роки підряд, так би і їздили якби не цей оркостан

  • Mariya1981 29 травня, 14:16

    Одесская обл.Подготовка полным ходом к пляжному сезону.

  • mamayulik 30 травня, 23:34

    Я колись спеціально спитала свого ЛОРа, що краще для дитини: Чорне море на 14 днів чи Туреччина на 7 днів. Вона мені відповіла: Краще маму, тобто мене, в Туреччину на 7 днів, на оленклюзив ))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу