Донорство яйцеклітини.

Часто попадається в Інтернеті про донорство  яйцеклітини, 70 тис.винагорода.

Може хто проходив це? Як на організмі жінки це потім обернеться?

Чи не лохотрон це якийсь?))


Теги: донорство яйцеклiтин

13 коментарів

  • AnnaMihaylova 8 квітня, 21:42

    У меня подруга так ездила в какую то клинику в Киеве.Донорство клетки и суррогатное материнство.Она стала мамой,да запоя или шикарно,но и отбор там жёсткий,здоровье должно быть хорошее.

  • OlgaJ 8 квітня, 21:53 7

    Жінка має бути здоровою і приймає потужну тривалу гормональну терапію перед здачею яйцеклітини.
    Обернеться потім як кому повезе...
    І слід розуміти, що Ваша яйцеклітина - це генетично Ваша дитина, яка потім народиться в інших людей.

  • JuliaSha 8 квітня, 22:02 3

    Плюс наркоз, коли будуть яйцеклітини забирати.

  • qwerty77 9 квітня, 16:55 1

    У знайомої після ЕКО ,рак грудей...(((це вона для себе .народила діток ,тепер лікується від раку

  • Lynxx 9 квітня, 17:44 9

    @qwerty77 Ну, справедливості заради, після не значить через.
    Одужання жінці.

  • samsanty 8 квітня, 22:22

    Моя колишня подруга робила це багато разів, мабуть з десяток, хоч офіційно дозволено лише кілька. І за віком вона була вже доросліша, ніж треба. Це було років 8 тому, оплата була значно менша. І має бути вже власна здорова дитина.
    Перед процедурою медогляд і аналізи, потім введення гормонів уколами, щоб за раз виростити багато яйцеклітин, а не одну. В цей час не можна пити алкоголь, займатись сексом, бо ризик завагітніти підвищений як я розумію, а в випадку випадкової вагітності дуже великий штраф. На організм це впливає не найкращим чином, саме тому донорство і процвітає саме в країнах третього світу. Але в той же час це призводить до недобросовісної поведінки клінік. Бо як приклад ця жінка мала дуже багато зайвої ваги, низький зріст, шкідливі звички.
    Але на цей час, наскільки знаю, то ніяких проблем зі здоров'ям вроді нема. Кілька років тому народила другу дитину.

  • 1 коментар
  • Rouse 9 квітня, 14:10

    Про зріст щось не зовсім зрозуміло. Низький- це який?

  • samsanty 9 квітня, 14:20 2

    Ну я про те, що коли жінка обирає донора яйцеклітини, то напевне ж хоче хорошу генетику. Це ж коштує чималих грошей. Навряд чи хтось свідомо обере яйцеклітини жінки 150см зросту, вагою під 100кг, що має шкідливі звички (палить і любить випити). Бо по-перше, якісь риси ж передадуться генетично, а спосіб життя напевне ж впливає на сам донорський матеріал. Це я так собі уявляла, коли не знала, як працюють ці клініки. До речі, це дуже відома і дорога, в Києві. Коли ви купуєте за дууууже дорого яйцеклітину чи сперматозоїди, то напевне ж хочеться щоб дитина виграла генетичну лотерею :thinking: Не знаю, як вони їх продають, можливо пишуть недостовірні дані донорів, не буду брехати.
    До того ж, пізніше взнала, що донором ще була одна знайома, яка мала 2х дітей, менша з яких з суттєвими вродженими вадами фізичними і в розвитку. А таким жінкам взагалі заборонено ставати донорами. Але ж, але ж...

  • Katusha 9 квітня, 16:24 1

    @samsanty +++ теж знаю такий випадок, де жінка пішла на донорство, бо потрібні були гроші на лікування дитини, я була дуже здивована, що ніхто нічого не перевіряв, чи перевіряли, але гроші не пахнуть.

  • Alenka_36 9 квітня, 13:58 2

    Не дуже гарний спосіб заробити з моральної точки зору.

  • samsanty 9 квітня, 14:23 12

    Чому? Я думаю навпаки. Хтось не може стати матір'ю, але дуже хоче нею бути. І це можливість людині реалізувати свою мрію.

  • Milanafast 20 квітня, 15:32

    Не завжди потрібна донорська яйцеклітина, можна спробувати завагітніти самостійно. Моя знайому у цю клініку https://matericlinic.ua/ua/ зверталась. Не вагітніла протягом трьох років, але тут їй допомогли. Зараз є різні сучасні методики лікування, шанси виносити та народити зростають.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу