Коханка

Всім привіт, дівчата. Так, зразу скажу, що хоч акаунт і новий, але я тут давно, і звісно не написала би цю тему з основного акаунту. Мабуть, мені просто треба виговоритися, а вам можливо відволіктись від тої клятої війни хоч на пару хвилин. 

Я опинилася в ролі коханки. Так, зараз в мене полетить :poop:, та я і сама ніколи б не подумала, що так станеться. Я розлучилася з першим чоловіком. Потім був громадянський шлюб два роки, але не склалося. До речі, в тому числі і через його зради. Тому я і гадки не мала, щоб опинитися по ту сторону, бо було мені дуже боляче. Хоча я ніколи і не звинувачала тих жінок, з ким він гуляв, бо розуміла, що не буде цієї, то буде інша, справа в ньому, бо він виявився гуляка.

На роботі я познайомилася з колегою, але не знала спочатку, що він одружений, не було ні обручки, ні якихось розмов про родину. Та я і не питала особливо, бо мені було не до відносин, хотілося простого спілкування, щоб відволіктися від минулих проблем в особистому житті. Потім він запропонував підвезти мене додому, і якось закрутилося. Це почали помічати колеги, і мені розказали,тщо в нього є жінка. І тут я мала би припинити це все:person_facepalming:Але не змогла. В нас чудовий секс, мені приємно з ним спілкуватись, ми обидва не хочемо ускладнювати ситуацію, бо я не хочу зараз серйозних стосунків, а він звісно не кине дружину. Я не будую на нього планів, ми не світимо ніяк своїх відносин, хоча звісно чутки ходять. Немає цих нічних дзвінків тишком нишком, чи зашифрованих чатів. Тобто нема ілюзій і ніхто нікому казок не розказує.

Чого пишу? Не знаю. Я не можу про це нікому розказати, звісно ж через осуд. І мені дійсно добре саме так і саме зараз, бо мені потрібен перерив щоб зібратися з думками і певна розрядка. Чи соромно мені перед нею? Мабуть, так, але я розумію, як і вище казала, що не було б мене, була б інша, бо мова тут не про "велике кохання", і я думаю, що я не перша і не остання. Ось так я опинилася на місці тих, кого все життя зневажала. Але мабуть я зараз в такому стані, що я не думаю про інших, а лише про себе. Така правда.

Дякую за увагу, написала і якось легше стало.

Темы: Стосунки дорослих


Теги: коханка

586 коментарів

  • Rita_Rita 4 квітня, 20:29 12

    :popcorn:

  • Natutka 20 квітня, 18:36 1

    + світла день немає
    Думаю, що почитати, а тут + 582 нових коменти

  • Lydmila408 4 квітня, 20:32 3

    Колись Вам це набридне..
    І що далі?

  • kohanka666 4 квітня, 21:12 7

    Та нічого. Закінчимо все це. Я правда від нього нічого більшого не хочу.

  • Tanyssshhhka 4 квітня, 20:34 19

    Я Вам так скажу , будь якій жінці все одно на іншу жінку, якщо їй добре :person_shrugging: таке життя .
    Я нікого не засуджую, окрім того хто у відносинах зраджує , тобто для мене - розведися і гуляй, але це щось на ідеальному )
    В такі речі звичайно всіх не ставлять до відома ) а то знайомі будуть це обговорювати, бо всі святі на словах ))

  • kohanka666 4 квітня, 21:13 2

    Я також завжди думала, йди з родини і роби що хочеш. І сама ніколи не зраджувала. Але чоловіки іншої думки, мабуть.

  • Tanyssshhhka 4 квітня, 21:38 5

    @kohanka666 Чоловіки - так, так і жінки деякі також )
    Це все складно, головне - не закохаєтеся і все.

  • Tatochka809 5 квітня, 17:57 6

    @kohanka666 Колись один знайомий сказав ,що для чоловіків зрада це коли пішов з сім,ї і кинув дітей,а коли сходив наліво і прийшов у сім,ю ,то це в них нормально.Тому зрада у чоловіків і у жінок якось зовсім інші речі

  • optsale 4 квітня, 20:52 2

    у Вас діти дівчатка чи хлопці?

  • 1 коментар
  • optsale 4 квітня, 21:17 6

    @kohanka666 Ні, я більше думаю, яку Ви дорогу стелите своїм дітям. Про чоловіків рахую, що діти не маю знати більше,ніж "положено".

  • kohanka666 4 квітня, 21:20 1

    @optsale Так я не воджу його додому і не знайомлю з дітьми. Це моя територія.

  • optsale 4 квітня, 22:19 1

    @kohanka666 А я не про те. Про інше

  • Ckpenka 4 квітня, 21:12 38

    От мені завжди було цікаво.... Дружина про вас не знає, але ви знаєте про неї ... Тобто, він спить з нею, а потім з вами.... Вам не гидко?

  • 33 коментаря
  • optsale 4 квітня, 23:26 1

    @kohanka666 Та лан.. пост наче якраз починався із того,що вислухав, розговорилися.
    Ви заплуталися. А чоловічок швидко зорієнтувався:neutral_face:

  • kohanka666 4 квітня, 23:28 1

    @optsale Мені головне, що мені добре, чи не так?

  • Sanechka 5 квітня, 09:32 16

    Яка гідність в шалав, ви про що? :smile:

  • Sanechka 4 квітня, 21:20 16

    М- да.. :woman_facepalming:

  • Yulya_44 5 квітня, 11:20 1

    От чомусь саме Ваших коментарів я чекала. В деяких темах Ви повністю описуєте те, що й я відчуваю. Пам'ятаю колись була тема, що чоловік підвозив на роботу і назад якусь жіночку, а дружина дізналася. Мені дуже сподобалася Ваша позиція, бо маю таку саму.

  • Sanechka 5 квітня, 11:53

    @Yulya_44 Дякую!

  • Aria159 4 квітня, 21:31

    Життя цікаве

  • kohanka666 4 квітня, 21:33 1

    Не те щоб цікаве, але неспокійне то точно

  • Divashka 4 квітня, 21:34 10

    Пів року в клуб не заходила, ще й думаю, мда, клуб вже не той, всі розʼїхались, перекотиполе. І тут на тобі.

  • kohanka666 4 квітня, 21:55 2

    Ну хоч якийсь плюс від теми є

  • samsanty 4 квітня, 21:44 20

    Мужику пощастило :grin: і вдома секс , і на роботі

  • 33 коментаря
  • OlyaMakarevich 5 квітня, 13:25 2

    @tabby Я против семейных подрядов на работе. Это не работа у херня в итоге: интриги, хитросплетения, сглаживание ошибок друг-друга, выгораживание. Работа для того, чтоб работать, а не искать спутника жизни.
    Все зависит от политики компании. Просто у нашего общества к сожалению нет граней между семейными делами и рабочими моментами. И зачастую все смешивается в кашу, и создает проблемы рабочему коллективу. Поэтому лучше разойтись по разным отделам, по разным сменам, по разным подразделениям. Но это только мое субъективное мнение, возможно у кого-то есть позитивный опыт работы в едином коллективе.

  • tabby 5 квітня, 16:28 4

    @OlyaMakarevich І що ж нам таким робити, прям не знаю :), я працюю з чоловіком разом більше 10 років. І знаю багато пар, хто працює разом в одній компанії і все добре, політ нормальний :)

  • OlyaMakarevich 5 квітня, 17:22

    @tabby Я щиро радію, що ви маєте позитивний досід роботи разом з чоловіком, що вам комфортно знаходитись разом і на роботі і вдома. Насправді це дуже класно.

  • Leto25 4 квітня, 21:44 10

    Ну якщо вам добре,то чого б ні..)))
    Головне не закохатись в нього!

  • 17 коментарів
  • Chuchasonya 7 квітня, 10:19 4

    @mamayulik Та мені якось байдуже в якому світі ви живете)) і ви не можете знати в якому світі живу я! Звітувати перед вами не збираюся, але добре з ваших опусів повеселились! Ніхто не винен у ваших сімейних проблемах окрім вас! Тому залиште свій гнів і ненависть собі! Прощавайте!

  • Profesora 7 квітня, 10:36 12

    @mamayulik Потрьопана, нещасна жінка це та жінка, яка зраджувала з вашим батьком? Тоді це питання до вашого батька, чому він хотів ущербних. Без образ. Я розумію ваш біль, бо колись давно, ще коли я була молода і дурна))), я закохалась в чоловіка, ну і волею життя, його хотіла ще одна тьотя, а ми ж були разом з тим хлопом, а вона до нього лізла нагло, і чувак наче і не реагував, але ревністю я себе почала жрати, я мала тоді вагу 47 кг, я перестала їсти, мені не хотілось нічого, мене моя мама не взнала, коли побачила, я стала чорна, хоча по факту нічого і не було, просто нагла сука лізла до мого хлопа. Ну і мені не було 20, тобто життя я бачила, але крило звєрськи. Тому біль жінок я розумію. Але і зрозуміла, перший раз в житті, маючи вже добрий життєвий досвід, що жінка жінці не сестра. І тому поганити своє життя я більше не дам. Ніхто не може передбачити, станеться з ним зрада чи ні. Оці всі щирі і дитячі "в моєму оточенні тільки праведники"))), це рожеві окуляри смотрящєго, люди є люди, і життя такі сюрпризи може подарувати, що мама не горюй. Тож дозволити зруйнувати життя собі біллю, яка колись принесла коханка вашого тата, ну то занадто щедрий подарунок їй, ви не вважаєте. Жінки зраджують також, як і чоловіки. І це уявлення, що занедбана на облізлому дивані))), це прям як з романів Гюго про трущоби:smile: повірте, гарні доглянуті небідні жінки мають коханців, і це не проперджені дивани всіма родичами, і не злидневі квартири:smile: тому ваше уявлення трохи міфічне. Люди ж шукають насолоду, розвагу, втечу від побуту, ну тобто не від злиднів біжуть, тож оця вся нещасна машкара, прибитість і стрьомні дивани не завжди відповідають реальності. Антураж адюльтера кожен має той, на що заробив)))

  • Diasya 7 квітня, 11:34

    @Profesora Дуже чудово сказано!

  • Vse_byde_Ukraina 4 квітня, 21:47 8

    Можна дізнатися ваш вік? Який період часу продовжуються ваші стосунки?
    Взагалі до "зрадників" та "коханок" в мене ставлення мабуть як і у більшості негативне. Але чим далі, тим частіше бачу, що у словах про " не зарікайся" є сенс і не аби який...
    Таке відчуття, що якщо ти в чомусь категоричний і противишся, то життя бере тебе " на слабо" посилаючи в твою реальність таку ситуацію.
    Але ви дуже свідомо і, як мені здається, спокійно ставитеся до цих стосунків, що дуже відрізняє вас від більшості жінок, які мають роль " коханки". Ви не маєте почуттів до цього чоловіка, тобто вас тримають секс та його вміння вислухати... А чи не думали ви, що далі ваше ставлення до нього, або навпаки, може змінитися, виникнуть почуття...що тоді?

  • 4 коментаря
  • IRINA_F 5 квітня, 13:23 1

    @kohanka666 Ваш ответ напомнил мне фильм сериал Измены. Пересмотрите на досуге.

  • Lilana 6 квітня, 00:51 4

    @kohanka666 Чудово розумію ваші почуття, коли душа спустошена (і не обов'зково через зраду), більше нічого в цьому житті не хочеться, захисна реакція організму змушує думати лише про себе і не дозволяє ніяких почуттів щоб не зірвало дах, ба більше, коли мені починали говорити про щось більше ніж просто зустрічі, я тікала від цих чоловіків. Але з часом все минеться і загоїться і знайдеться саме та людина там де й не шукав, з якою захочеться залишитись саме тут і саме зараз, і це не буде банальне кохання з першого погляду, але воно буде саме тим бальзамом для душі. Все прийде з часом.

  • kohanka666 6 квітня, 05:43

    @Lilana Дякую велике за розуміння:hibiscus:

  • Natutka 4 квітня, 21:55 8

    Потім жалітимете...себе...

  • Natutka 4 квітня, 21:56 5

    Бо гидко стане...

  • kohanka666 4 квітня, 22:10 5

    Можливо. Але тільки в тому випадку, якщо закохаюся. А якщо ні, то про що шкодувати?

  • Freshyk 5 квітня, 08:25 7

    @kohanka666 А якщо ні, то шкодують ще більше.

  • Divashka 4 квітня, 21:57

    А уявіть на мить, що ви дізнаєтесь, що ви не одна коханка в нього. Як ви писали вище- він гуляка. Що будете робити? Прям таки вам буде байдуже???)))

  • kohanka666 4 квітня, 22:09

    То я писала про свого колишнього. Але може і у цього я така не одна. Але це смішно, думати про імовірність інших коханок, якщо є точно дружина) у мене з логікою все добре)

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • 8 коментарів
  • kohanka666 4 квітня, 23:18

    @Elena_St Я не такий прозаїк, щоб так лихо закрутити

  • Tovar4ik 5 квітня, 02:04

    @Elena_St :joy::tada::thumbsup: супер! Но я удивлена что всего 4 комментария под видео за 3года)))

  • Tovar4ik 5 квітня, 02:07

    @Elena_St Но не пишите чтобы я написала там пятый, не-не, я только на Кашалоте комментирую):rofl:

  • Liralis 4 квітня, 22:33 9

    Та расслабьтесь. У меня так было как у Вас. Прям под копирку. Служебный роман,жена рохля. Все осуждали:person_facepalming:уже 10 лет почти вместе,замуж вышла за него,ребенок наш любимый и самый самый в этом году в школу топает. Так что плевать на чужое мнение, у вас жизнь одна и делайте так,как нужно Вам:grinning:секс значит секс,если больше- то забирайте своё,а остальных В лес:middle_finger:

  • kohanka666 4 квітня, 22:42

    Дякую за Вашу історію, проте в мне таких планів нема) хоча знаю і такі випадки

  • Odri_yana 4 квітня, 23:08 2

    @kohanka666 Категоричность влияет))) У Вас и роли любовницы в планах не было) Кто знает...

  • kohanka666 4 квітня, 23:17 1

    @Odri_yana Та це так геморно, навіщо? Це справді кохання повинно бути, щоб аж так закрутити. Але це не така історія.

  • Коментар видалено

  • Londial 4 квітня, 22:46 11

    Ну хоч Клуб спермоприйомник оживив

  • kohanka666 4 квітня, 23:00

    Дякую за Ваш коментар

  • KleO_V 6 квітня, 00:09 6

    @kohanka666 Не обращайте внимания

  • Arlana 4 квітня, 23:04 21

    Якби ви не думали про інших, а про себе, то вас би не мучила совість)) А вона явно мучить, раз ви і тут написали, і анонімно це зробили, і осуду боїтесь.
    Тут головне себе не дурити, бо це може боком вилізти гірше ніж якщо дружина дізнається

  • kohanka666 4 квітня, 23:09 5

    Тема просто поговорити. Бо зі зрозумілих причин я не зможу це зробити в реалі. Як особистий щоденник. Як то кажуть, просто залишу це тут. А осуд звісно буде, і тут також, якщо написати з основної сторінки. Будуть згадувати ще не один рік, робити скріни, тут навіть адресу і роботу можуть вирахувати. Нащо воно мені.

  • Arlana 4 квітня, 23:15 6

    @kohanka666 Так а що тут говорити?) Ви вибрали таку роль для себе, вас все влаштовує, його теж, жінку…ну її не спитав ніхто. Осуд від інших буде завжди, навіть якби ви зі сторони жінки писали. Я ж кажу, головне тут себе не обманювати.
    Ну і надіюсь, жінка таки рано чи пізно дізнається правду, а там хто зна, може і вона зробить так, щоб і її все влаштовувало

  • LuLuda 4 квітня, 23:14 6

    Дивний колектив де один з одним спить. Та й ви незаборилися.
    На роботі не можна гуляти, це погано на ней сказується та й не надовго.

  • 20 коментарів
  • Profesora 5 квітня, 22:22

    @LuLuda Альона, чи що?)))

  • Liralis 5 квітня, 22:28

    @Profesora Та не,я на сайте дуже давно. Автора низнаю. Не Альона

  • mamayulik 6 квітня, 14:22 2

    @Liralis Та тут якби нема чому заздрити...А ви б хотіли таке життя? Це щастя у вашому розумінні?

  • Natali_orange 4 квітня, 23:20 20

    Бумеранг існує і чим довше летить тим сильніше вгамселить. Але це ваш вибір його запустити, питання тільки як далеко полетить. Згадайте ці слова коли коли лупцоне добряче і не запускайте знову
    Не осуджую кожному своє, просто гидкий цей спільний туалет … спить з нею спить з вами і походу ви не перша, а навіть якщо і розійдеться з дружиною щоб бути з вами то ви явно не остання. А як вам і на дружину пофіг то знаєте ви знайшли один одного вам в цьому туалеті і бовтатись

  • 6 коментарів
  • kohanka666 4 квітня, 23:59 3

    @Natali_orange Чого мабуть? Якщо так гидко, нащо тут писати?)

  • Natali_orange 5 квітня, 00:50 8

    @kohanka666 Якщо всеодно що про вас думають на роботі нащо маскуватися за лівим ак ? Мабуть бо надіялася що ви не відповісте і не загориться сповіщення. А чому гидко бо ви тупо лягли під першого хто підвіз без почуттів … чому не з таксистом ? Не подобається що вам кажуть нащо тоді було це писати тут ? Варились би самі в своїй громадський вбиральні. Надіюся я на всі питання дала відповідь. Вам відповідати не потрібно

  • kohanka666 5 квітня, 01:06 7

    @Natali_orange Але Ви все одно тут)

1 2 3 4
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу