Канів і ближні села, прошу колективної поради

  Шановні відвідувачі Кашалоту:wink: з міста Канів і ближніх сел, насамперед звертаюсь до Вас. Хочемо з родиною змінити місце проживання. Вибір впав на Канів. У дитини в нашому рідному Кривому Розі алергія з березня по кінець жовтня. Ніс закладений повністю, живемо на ліках. На Закарпатті полегше. Але для початку шукаємо щось поближче до своїх рідних і друзів. Порекомендуйте будь ласка своє місто. В якому районі жити краще? Праця? Школи? Які люди? Чи росте амброзія? Транспорт, дороги? Яке покриття мобільного оператора краще функціонує? Просто розкажіть про місто Канів або про своє село. Буду вдячна будь якій інформації. Дякую всім небайдужим:sun_with_face:


Теги: канiв

25 коментарів

  • Kotya_3 1 квітня, 13:24 4

    На Закарпатті легше з алергією?
    Ми звідти мусили виїхати(на початку війни жили там) саме через алергію. Я і мала алергіки(на траву), то там навіть антигістамінні не допомагали, я захлиналася соплями, трави дуже багато.

  • 8 коментарів
  • Funtick 1 квітня, 14:05 1

    @Funtick А найгірше в алергіях - схильність дітей до алергій :( Як я сина не берегла та не перевіряла ще маленьким, але підріс і все, теж та сама береза та амброзія починається, шкода його, хоча знову таки, не смертельно, тож дякую, що не гірша хвороба.

  • Fialka345 1 квітня, 14:09

    @JuliaLesnaya Я вже готова. Я просто відчула різницю.Це зовсім інше життя.

  • JuliaLesnaya 1 квітня, 14:15

    @Fialka345 Певно, нас ще не припекло. То не постійно, то хвилями. Так, нажаль, на дачу син може їздити все рідше, бо там ще інші перехресні рослини, він навіть кошену траву позгрібає - вже сльози - соплі. Дача під Києвом. Якщо гірше не буде, то ще пару років і буде сам вирішувати, де йому краще жити)

  • Funtick 1 квітня, 13:54 5

    Автор, вибачте, що не зовім по темі, але якщо у дитини реакція з березня по жовтень, то це не лише амброзія. Амброзія найсильніше проявляється в серпні, а весною є береза і інший пилок. Мій алерголог порадила встановити додаток Air Matters, він показує вміст пилка в різних місцях. Порадила спостерігати, коли починаються прояви, що в цей момент пилить, коли закінчуються прояви. В цьому додатку можна вибрати різні місця, тож можете поставити і дивитися, що пилить в Кривому розі, а що в Каневі.Здоров'я Вашій дитині!

  • Lydmila408 1 квітня, 14:06

    Школа,садочек не підскажу.
    Але про амброзія напишу.
    Так як дуже страждала в Донецькій обл.від амброзії..
    В мене кожного року був кон'юнктивіт.
    Ходила ,як пират..Один глаз,як у китайця.
    То можу сказати,що на Вінниччині амброзії немає тьфу тьфу..
    Хоч на людину стала схожа,а не на китайця.

  • Fialka345 1 квітня, 14:11

    Дякую, теж Вінничину розглядали. Якщо знаєте цікаві місця, поділіться будь ласка.

  • Fialka345 1 квітня, 14:07

    О , дякую. Зовсім забула за той додаток. Колись як тільки почалося, то намагалася слідкувати і знаю, що на цвітіння берези і ще щось є алергія. Але справа навіть не а тому. У мене теж років три почалися алергічні прояви, в жовтні. В ч голову зламала, на що? Вже нічого не цвіте. Пішли до лікаря. Він одразу сказав , що опадає листя з дерев. А на листях купа пилюки, яка викликає алергію ( в мене то розпухлв губи , які ще й сверблять і червоніють). І той же лікар припустив ,що у сина та закладеність, не стільки од трав , а тому що в нашому регіоні насправді дуже мало дощів. Буває за літо два дощі. Кол нас кар'єри, і іноді здається , що як наче ті хмари хтось відганяє. В Польщі зараз , теж є берези і інші трави. Але багато дощу, в ті прояви ну зовсім відрізняються. Максимум пару днів антигістамінні, як підзаклало ніс.

  • Irysja 1 квітня, 16:24 1

    я з Канева, амброзії багато, але її обробляють.
    Школи сади працюють
    Робота є, місто гарне, невелике, на Дніпрі
    До Києва десь 1,5 години автобусом, до Черкас 1 година
    По місту транспорт також ходить
    Якщо є якісь ще питання, задавайте, по можливості відповім

  • natashap 2 квітня, 09:34

    Були влітку у Вас на відпочинку.Красота.Місто доглянуте,спокійне,красиве.Живемо 50 км від Києва,але порівняно з Вашим містом видно ,що немає толкового господаря

  • Storch 1 квітня, 20:14

    Таганча неймовірної краси природа і тиша, зв'язок 4 джі,по всіх вулицях є оптоволокно
    Дороги більш менш

  • Storch 1 квітня, 20:15

    Є школа 11 річна, дитсадок, амброзії взагалі давно не бачив,є 7 магазинів,нова пошта, перукарня, бар,швейна майже

  • Sneginka 2 квітня, 08:25

    Переїхати на інше місце, може бути тимчасовий ефект. Може з'явитися алергія на місцеві алергени. Таке лікується ефективно АСІТ- терапією, але лікування тривале . Зі свого досвіду знаю, в дитини сильна алергія з раннього віку, постійно були на інгаляторах, після 2х років лікування прояви значно менші, про інгалятори забули. Знайдіть хорошого алерголога, проконсультуйтеся, нехай ваша дитина буде здорова!

  • Fialka345 2 квітня, 20:55

    Дякую Вам.

  • Helena 2 квітня, 10:31

    Канів маленький, його за годину мабуть перейти можна.
    Мінус зараз це гес
    Прохорівка непогана, на Дніпрі знаходиться, багато пляжів

  • Helena 2 квітня, 10:33

    Сільпо, атб, нових пошт аж 3)
    Базар середа, п'ятниця, неділя, ціни приємніші, ніж в Кієві

  • Fialka345 2 квітня, 20:55 2

    @Helena Дівчата дякую за відповіді. Чоловіку сподобалось це місто на Дніпрі. А мені б хотілося знати як там живеться людям . Чи комфортно? Якщо можна зараз говорити про якийсь комфорт. В будь-якому випадку вдячна всім за Ваші відповіді.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу