Автолюкс потрібна порада

Дівчата, ніколи не їздила Автолюксом.

Вказано, що зупинка м.Теремки, де громадський транспорт.

То автобус просто під'їжджає і підбирає?

Чи телефонують пасажиру, якщо десь не там стану?

Темы: Відпочинок і подорожі


Теги: автолюкс

7 коментарів

  • VitalinkaV 16 березня, 21:47

    Не телефонують. Був в нас випадок, коли автобус запізнювався у Люблін (Польща), автовокзал там не маленький, так ось, він не заїхав на зупинку, а скраєчку і поїхав, хоча їхала дитина 17 років, і була там заздалегідь, за 1,5 години, і коли він вчасно не приїхав, то я телефонувала діспетчерам і просила набрати дитину, коли буде, вони того не зробили, але тоді я дізналася, що в них на сайті можна слідкувати +- де автобус, але вони свині, от честно.

  • Trapeze 16 березня, 21:56

    Блін, це вже ні в які ворота. І ніякої відповідальності не несуть..

  • VitalinkaV 16 березня, 22:09

    @Trapeze Ні, і дозвониться до них важко, бо, або слухавку не беруть, або зайнято, я тоді такого стресу зазнала, бо дитина на вокзалі, ніч, а наступний, аж вранці, і то новий квиток придбати треба було, ніхто гроші не повернув, хоча, мої дзвінки, мабуть, були зафіксовані. Я тоді так на них кричала, кажу, як так, що у вас немає певної платформи, чому ви запізнилися, а постраждали ми. Це все було у 21 році, може щось вже змінилося.

  • NiFigaNeFeya 17 березня, 01:15

    Я раньше работала на рейсовых автобусах, но правда в Гюнселе, думаю Автолюкс ничем не отличается. Скажу сразу, никто никому не звонит и не будет этого делать, останавливается не на самой остановке, а чуть не доезжает, чтоб не мешать гор.транспорту. Стоит не долго, смотря сколько пассажиров будет его ждать + пока проверят билеты. Если будете стоять не "на месте" будет время добежать. Но... когда будет ваш рейс, заранее свяжитесь с главным офисом на автовокзале и скажите диспетчеру, что будете делать посадку возле м.Теремки и передали эту инфу водителю и сделали у себя пометочку.

  • Trapeze 17 березня, 14:15

    Дякую. Але читаю вище, що до них можна не додзвонитись.

  • Yulianna_brands 17 березня, 03:32

    Зупиняється саме на зупинці, у разі затримки пассажира телефонують, я за останній місяць 2 рази їхала

  • Trapeze 17 березня, 14:16

    Дякую. Але вже нервуюсь, бо їду вперше і не маю досвіду.
    Пишуть, що навпроти Фори, але цн таке собі поняття:rofl:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу