Діагноз: хронічні тикозні моторні та фональні тики. У дитини 8 років.

Хто має таку проблему, напишіть будь ласка спеціаліста який допоміг підібрати лікування. І взагалі як справляється, що обмежуєте, як це впливає на навчання в школі? Дуже дякую .


Теги: хронiчнi тики

7 коментарів

  • Torri 7 березня, 12:45

    https://kashalot.com/ru/club/post-81205749/?self_ref=notify-club-comment

  • Olala92 7 березня, 12:51

    Дуже дякую :heart:

  • Коментар видалено

  • Majchuk 7 березня, 23:03

    Як згадаю початкові класи то мурашки по шкірі. Син аж закочував очі. І дьоргало ним. Тепер переріс, розслабився і я не заставляю.
    Але наш окуліст сказала що то не невропатолога пацієнт а її. Очі не справлялися . Якась хвороба виявилася. Вдягнув серйозно окуляри,і перейшло все. Ми вже і зняли окуляри.все ок.
    Моя порада- відразу двох лікарів і невролога і окуліста задіяти і щоб знайшли причину.
    І ще- я навіть на лікуванні не надто обмежувала гаджети. Біля 2 годин на день точно користувався. Бо лікар скаже вам до 1 але нам нормально було так. Правда ми ті 2 години розділяли по 20хв і перерва. Зараз вже довше сидить .
    Бажаю спокою вам та дитині. Канікули все виправлять.

  • Olala92 10 березня, 20:10

    Доброго вечора. Дуже дякую за відповідь. У нас зорові тіки були у років 3-4, зараз вже голосові «прочистка горла» і шморгання носом. Тому проблема саме неврологічна, лікар виписав лікування але я вагаюсь, побоююся побічної реакції.

  • annarb 7 березня, 23:17

    У нас час від часу з'являються на фоні емоційних переживань - і гарних,і поганих.При чому радість велика ще більше впливає,тому всі свята ,дні народження і т.д.то завжди з тиками.Даю МагнеВ6або магнікум),Сіленту або Алору.Ходили до психолога,вчилися справлятися з навантаженням.Ну коротше,якщо бачу перші ознаки-п'ємо ліки,бо само воно не проходе....

  • annarb 7 березня, 23:21

    Ліки всі призначав невролог,я не сама)))
    Трішки дозуємо тоді телевізор і особливо телефон,і всі заняття на дрібну моторику і зорове навантаження.Зараз 8 років,почалося десь в 5

  • Olala92 10 березня, 20:16

    @annarb Дякую за відповідь. Нам лікар теж призначив Сіленту і Алору, а також нообут, саме за цей препарат я хвилююся, побоюючись побічних ефектів. А алору приймаємо, є незначне покращення. У вашої дитини які тики? І який сон, бувають нічні пробудження?

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу