А ви купляєтє на розпродажі в Інтертопі?

Чи полюбляєтє ви шопінг на інтертопі по розпродажі?де якісне фірмове взуття можна купити за доступну ціну? Тоді як повна ціна в два а то і більше разів більша?так вийшло що я приміряла ботинки скетчерс в торговій мережі,але ціна була вища ніж розраховувала,пошукавши її на інтертопі я знайла їх на 1200грн.дешевше...додаток дає можливість на перші замовлення застосувати додаткову знижку.Запрошую хто ще не встановив додаток,встановити його за посиланням,вас здивують ціни на зимове взуття)))

Темы: Одяг і взуття

20 коментарів

  • Londial 6 березня, 09:25 1

    Спочатку думала що це рекламний пост. Але почитала, то зміст трохи не відповідає дійсності.
    Насправді, магазини скетчерс і інтертоп, то все одні власники, одна мережа. Вони, доречі, одні з найбільших платників податків в Україні. А ціни справді можуть відрізняються в додатку, і в мережевих магазинах. В додатку раніше стартують розпродажі, б'ються іноді промокоди, ще якісь інші акції. Тому і ціни бувають менші. Але на розпродажі з гарними знижками, ходові розміри і моделі не ловила. Там або на дюймовочок, або 41 залишається. Зимове взуття купувала на чорну п'ятницю, тоді знижка на всі моделі. А якщо якісь яскраві кросівки в спортзал, то дійсно можна зловити за -50%. А ще в мене був нюанс, вибирала взуття, виявилось, що в моєму розмірі є останя пара, але не в тому магазині де я знаходилась, і продавці сказали тільки самовивіз. А це від мене далеко, а потім я вдома в додатку наклацала сама замовлення і мені доставили мою пару через декілька днів у мій магазин.

  • 1 коментар
  • Londial 6 березня, 16:32

    @ksush Дякую, але не потрібно, я вже маю взуття на весну

  • ksush 6 березня, 17:36

    @Londial Я купила зимові,але там не хутро а мембрана якась..дуже зручні)))

  • ksush 7 березня, 21:59

    В нас є євротоп, інтертоп і скерчерс,то євротоп дорожчий набагато,це інша мережа

  • Lenatash 6 березня, 10:29 1

    беру дітям взуття там часто на розпродажі, наприклад кросівки скетчерс - завжди в запасі є наступний розмір.

  • JuliaLesnaya 6 березня, 10:40 1

    Тема виглядає як реклама Інтертопу), але так, купую через додаток. Як раз щодо Скетчерс, зазвичай, знижки на цю марку і там, і там. Можуть робити в різний період, але по суті дійсно, це одна мережа. Хоча вибір моделей в Скетчерс більше, що логічно.

  • IvanNa1977 6 березня, 12:32 6

    Це і є реклама, автору капнуть бонуси, якщо хтось скористається її запрошенням )

  • JuliaLesnaya 6 березня, 13:01

    @IvanNa1977 Так, втратила пильність, ще не звикла, що замість посилання QR тепер буде все частіше) Скарга відправлена)

  • ksush 6 березня, 16:10 2

    @IvanNa1977 Так,але про це і пишу, але ви нічого не втрачаєтє, і до речі дділюся корисною інформацією хто не в курсі гарних цін

  • Chuchasonya 6 березня, 15:10 2

    Ні. Одного разу купила- гівном вони торгують залежаним.

  • ksush 6 березня, 16:10 2

    Сподіваюся я не розчаруюся .

  • Chuchasonya 6 березня, 16:12 2

    @ksush Надія помирає останньою.

  • Katusha 6 березня, 17:05

    Може я така щаслива, хз, але саме більше моє розчарування в скетчерс, коли 1 виявилися неякісними, то вирішила , що то випадковість і купила ще одні, але вони теж такі, зараз вже Україна відшиває на багато якісніше і зручніше, не розуміє звідки такий на них попит, якщо ціна=якість не відповідає.

  • ksush 6 березня, 17:40

    Я купила зимові,на них 2місяці гаарантії,якщо доживу на наступну зиму.Брала за порадою чоловіка,він раніше по акціям теж цю торгову марку брав,подивимося по якості але по зручності то супер,може по тій ціні(2204) що я взяла

  • JuliaLesnaya 7 березня, 10:09 1

    Ми беремо сину зараз частіше Скетчерс, бо там багато моделей на його проблемну стопу і за помірну ціну. Поки що всі варіанти гарної якості. Є улюблені кросівки, вони вже такі витріпані, там замша, об вона вже потерта, тканеві внутрішні деталі прорвалися, але всі шви, підошва, зовнішні деталі - відмінно. він би і спав в них, дуже зручні, там типу меморі устілка, широкі. Хоче реставрувати, бо такої моделі вже нема . Подивились ціну на реставрацію - трохи дешевше купили нові Скетчерси))), от по ним я бачила один поганий відгук, щось там розійшлося. Подивимося. Син має три пари кросівок різного складу та замшеві черевики Скетчерс + я маю черевики їхні, їм два роки, перед війною купувала, змішаний склад верху, шкіра + текстиль . Витримали складні моменти, але взагалі без питань.
    Але так, багато що втрачає якість, бо виробництво здешевлюють.
    І так, я люблю українського виробника, у мене особисто більшість нашого взуття, все чудової якості, трохи уваги при виборі виробника і це буде любов)

  • ksush 7 березня, 21:57

    @JuliaLesnaya Чкі торгові марки у вас українського виробника?,бо чоловікові купили ікоs типу кросівок,міряв вже вдома,то небо і земля до відомих іноземних марок (є з чим порівняти) по зручності пошиву,ніби зовні якісні,иеж брали по інтертопі...

  • Antonina777 7 березня, 09:11

    я ,тогда, тоже делюсь полезной информацией, хорошие цены и отличное Всё
    https://shafa.ua/uk/women/platya/midi/145503845-loro-piana-original-italy-luxury-plate

  • Antonina777 7 березня, 09:11

    И одежда, и обувь

  • lidkamoczkodan 7 березня, 09:33

    https://shafa.ua/uk/women/zhenskaya-obuv/baletki/131511098-tufli-baletka-makasini-ecco
    Також порекламую свою сторінку.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу