Девочки с образование менеджеров или кто хорошо знает предмет или вообще преподователь

Такой воопрос, задали нам контрольные по этому предмету. теорию я то сделала, но там есть типо творческая ситуация нужно ее прочитать а потом ответить на поставленние вопросы. таких задачь у меня 8 шт. кто может сделат, я бы по парилась но времени совсем нет( у меня еще 7 контрольних по другим предменам и курсовая и на все про все чуть больше 2 месяцев. в долгу не останусь готова заплатить или может мои товари вас заинтересуют.всем откликнувшимся спасибо

Вот задачка для примера

Розв’язати творчу ситуацію.

На ринку пива з'явилась велика кількість конкурентів, які за обсягами випуску пива, його якості та асортиментній різноманітності почали завойовувати визначальні частки ринку. До них перш за все відносяться ЗАТ "Оболонь", компанія Sun Interbrew Ukraine (SIU) , Львівський пивзавод, корпорація Baltic Beverage Holdinge (BBH). На ринок пива в Україні можуть прийти великі транснаціональні корпорації, які володіють значно вищими обсягами капіталу, а державна політика відносно встановлення відповідних торгівельних бар'єрів є недосконалою.

Львівський пивзавод існує з 1715 року. Багатовікові традиції зіграли позитивну роль у формуванні позитивного іміджу цього заводу. Самостійна боротьба з лідерами пива на вітчизняному ринку стала для Львівського пивзаводу малоперспективною. Тому після тривалих переговорів ВАТ "Львівський пивзавод" уклав договір з корпорацією ВВН і отримав право на торгову марку "Львівське". Таке рішення привело до значної реорганізації діяльності ВАТ "Львівський пивзавод". Відбулося значне оновлення технологічного обладнання за рахунок реалізації інвестиційних проектів корпорації ВВН, розширення ринків збуту продукції на всі регіони України та експорту продукції в Росію, Білорусь, Грузію, Польщу, Італію, Великобританію та Канаду. За останні чотири роки основна частина прибутків спрямовувалась на збільшення обсягів виробництва, реалізації технології розливання пива, розширення асортименту. Суттєва увага приділяється оптимізації структури собівартості львівського пива, маркетинговій діяльності, збільшення каналів збуту та розширення частки ринку.

Пивобезалкогольний комбінат «Славутич» розпочав свою діяльність наприкінці 1974 року. Підприємство є одним із найбільших в українській пивній індустрії. У 2010 році обсяг продажів комбінату склав 35,8 млн. дол. На комбінаті працює більше 600 працівників. За оцінками експертів, «Славутич» у 2010 році покривав 14 % українського ринку пива. Завдяки стратегічному партнерству з ВВН комбінат проводить серйозну модернізацію: 20 млн дол. прямих інвестицій спрямовано на збільшення потужностей комбінату до 12 млн дал. Сьогодні «Славутич» — одне із передових підприємств харчової промисловості України. Комбінат оснащений сучасним устаткуванням, створена надійна мережа регіональних торговельних представництв, вкладаються значні кошти в рекламу.

Пивоварні компанії для ефективного протистояння конкурентам планують використовуваи досвід іноземних компаній у цій сфері, а також запроваджувати нові напрямки менеджменту.

 

Завдання:

Визначте основні проблеми становлення та розвитку сучасного менеджменту в Україні на прикладі підприємств пивоварної галузі.

Напрацювання яких представників шкіл менеджменту в Україні варто використовувати менеджерам вітчизняних підприємств?

Чи потрібно адаптовувати західні концепції менеджменту до реалій українського ринку?

Темы: Освіта дорослих

1 коментар

  • TTRRR 21 березня 2017, 23:17

    Доброї ночі, я таким займаюся. Якщо час у вас терпить, то можу взяти на число 5 квітня. Таке завдання коштує 30-40 грн. Ось відгуки на деякі мої роботи http://studlancer.net/ru/trade/viewrate/12046

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу