Реабілітація після операції

Розкажіть в кого були у дітей операції на животі, скільки по часу буде відновлення? Доньці 9р, видаляли фіброму в м'яких тканях живота, шов приблизно 7-8см. Другий день після операції, а я вже не знаю куди себе діти, не думала, що настільки складно буде. Дуже їй болить, погано переносить біль. Колять Кетарол і він якось дуже слабо допомагає. Немає такого, що прям дитина ожила, постійно болить, постійно хниче. За два дні так нічого толком і не з'їла, по пару ложок пюре фруктового і все. Ще ж тошнота і запаморочення, але то від наркозу і повинно вже скоро пройти. 

Не уявляю що буде вдома, які там призначають знеболювальні. Вона ніколи нічого сильнішого за парацетамол і нурофен не пила. А тут такі дози і всеодно погано. Скільки це буде тривати?


Теги: реаблiтацiя

8 коментарів

  • marusia 24 лютого, 21:51 15

    Ніхто вам на це питання не відповість. Всі люди різні і по різному переносять хірургічні втручання. Синові два роки тому видалили апендикс, він тиждень ледь живий був, температурив, боліло все, залишився великий рубець. А з ним в палаті лежали інші діти, які через годину вже ходили, а через три дні їх виписали в чудовому настрої і з температурою 36,6. Тож наберіться терпіння і підтримуйте дитину

  • Ludmila36 24 лютого, 22:47 1

    Після апендиціту шов болів рік, дуже болів- до місяця((( Але це у дорослої людини, кажуть, що у дітей значно швидше загоюється.

  • natysya77 24 лютого, 23:19 1

    в мене навпаки шов майже не болів, обезболюючих не пила, тільки що в лікарні кололи, за тиждень зовсім перестав турбувати, шов такий не гарний так і лишився, щось не подумала що мазати треба чимось

  • Ta_ta 24 лютого, 23:49 2

    Після апендициту я за добу вже бігала по дому іноді з ти річкою на руках. Майже нічого не боліло. Син після видалення аденоїдів через 4 години вже потягнув всю сімʼю в Мак пішки. Але це все так індивідуально. Може дитині можна щось типу бандажа? Це значно полегшує неприємні відчуття при русі. Запитайте у лікаря.

  • Xxaaa 24 лютого, 23:50 1

    Сину апендикс видаляли в 5 років- боліло поки шви не зняли. Перші 3дні(день реанімації і 2 дні в звичайній палаті) так боліло,що кололи знеболюючі 2 чи 3 рази на добу.

  • Xxaaa 24 лютого, 23:53 5

    Слідкуйте за ацетоном- нудота і запаморочення можуть бути від інтоксикації, в сина на 2й день - коли з реанімації до звичайної палати перевели- ацетон 4+ був, то за призначенням лікарів відпоювала його інтенсивно регідроном, бетаргіном.

  • Neonilla 25 лютого, 09:13 2

    Мені видаляди апендикс у три роки. Шов дуже поганий, турбує мене все життя. Пам'ятаю як меня говорили вставати і ходити через біль, щоб не було спаєк. Мама розповідає, що перенесла важко.
    Терпіння Вам , та одужання донці !

  • Julia2004 25 лютого, 17:42 2

    Якщо все пішло по плану, то найбільше буде боліти на 3-4 день, далі буде йти на спад. Днів за 10-14 зарубцюється і через місяць вже мало б загоїтися, але нагадувати про себе ще буде іноді

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу