Видалення тромбованого вузла.

Можливо комусь видаляли тромбований вузол геморой зовнішній.Вузол великий .Спочатку видалили тромб але він знову повернувся.Його ще видалили.Поряд ще один гострий тромбоз з'явився.Наскільки болючі відчуття після операції після видалення само вузла?І де знаходиться сама рана після видалення-ззовні де і нависав вузол чі в середині прямої кишки.Мені сказали що рану не будуть ушивати.....Це якесь жахіття.


Теги: видалення тромбованого вузла

8 коментарів

  • rehfuf 10 лютого, 21:19

    Мені видаляли. Сказав лікар накупити обезболюючих, бо перші дні буде дуже і дуже ( казав,що раніше перші дні кололи навіть морфій,щоб не так відчувати біль). Я з переляку накупила знеболюючих, але випила аж дві таблетки. Бо скоріш була не біль, а великий дискомфорт. Чоловіку моєму робили, то він тиждень був на знеболюючих, бо без них навіть стояти не міг, не те, що сидіти. Тому у кожного по різному.

  • 1 коментар
  • Alenakravchenk1984 10 лютого, 23:46

    @Alenakravchenk1984 Її зшивали?

  • rehfuf 11 лютого, 18:56

    @Alenakravchenk1984 У мене і всередині і ззовні була. Було декілька

  • rehfuf 11 лютого, 18:57

    @Alenakravchenk1984 Зараз наче не зашивають,а кільцують

  • vikanata1 11 лютого, 00:08

    Найгірше перші дні бо є страх їжі, щоб не ходити в туалет,бо боляче. А ви не пробували спочатку зняти напругу тромбу ліками всередину та на тромбу безпосередньо. Такі проблеми турбували багато років,якби одразу так робила не довелося б оперувати.

  • Alenakravchenk1984 14 лютого, 21:04

    Нічого не допомагає.Лише коли витягли тромб стало легше.Новий тромбований вузол поки що дивимося чі розчіне організм.Тромбується не вперше.Періодично вже роками.Але цього разу великий був.Другий меньший.Кажуть лікарі що операція радикальна буде якщо підуть ускладнення.Але розумію що колись мабуть доведеться.Вузли розтяглися ,муляють.А біль при випорожненні дуже сильний?Мені сказали що там швів нема а лише перев'язані вени вузлики і відкрита рана до самих м'язів сфінктера.Якже тоді виророжнення туди не потрапляють?Злякали мене такою операцією.Невже не можно якось менш травматично?

  • vikanata1 15 лютого, 00:53

    @Alenakravchenk1984 Я оперована була, спочатку кололи а вузол то то є страшна біль,вузол відпав, потім занесли інфекцію ,тому й потрібно було оперувати. Але видаляють не всі вузли тому що робляться рубці, а це ж потрібно ходити в туалет,неможливо щоб було нерухомий сфінктер, . Я сама медик, тому довго вагалася на операцію бо всі знайомі і незручно
    Але тепер є багато менш травматичних операцій, лазером. А перев'язані мали б відмерти. А так при загостренні і утворенні тромбів наші лікарі назначали ударні дози детралексу перші 3-5 днів,а також на тромбу гепаріновий гель. Від рани яка була користувалася мазю левомоколь
    І одразу дієта щадяща, не піднімати нічого важко, не холод

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу