Гастроскопія

Дівчата Київ, бажано правий берег, хто недавно робив гастроскопію під анестезією?

Поділіться інформацією , контактами ( де ? яка ціна?як пройшло?) .Маю проблему , двічі була у гастроентеролога, вперше направила на узі,зробила. Зі слів лікаря незначне порушення в шлунку( занесла інфекцію) два місяця я мучилася ...стало гірше, симптоми змінилися. Потрапила до іншого лікаря. Аналізи здала,все в нормі,  дала направлення на гастроскопію. Но!!!!!! Все б ок але у мене є з дитинства така проблема як спазм горла. Три року тому я випила таблетку і стався спазм, ледь не задихнулася. Швидка відкачала. 

По направленю попаду не скоро і не відомо чи роблять під анестезією. 


Теги: гастроскопiя у киiв

4 коментаря

  • Irishka13 28 січня, 17:33

    Не знаю, як в Києві, в Рівному в лікарнях, де є анестезіолог, роблять в усіх. Їдете, кажете що хочете з анестезією, вони почнуть вмовляти - ми все і без неї гарненько і швиденько зробимо, не піддаємося. Викликають анестизиолога, і ви без неприємних спогадів. В державних набагато дешевше ( в тому році 500-800 ), в приватних у нас біля 2500-3000грн.

  • natasha82 29 січня, 08:20

    Дякую. У нас в приватній тільки сама процедура без взяття аналізу 4000+ за матеріал + за аналіз і .....сума така гарна виходить

  • Ta_ta 29 січня, 11:51

    У Трускавці в приватній робили два тижні тому. Без загальної анестезії, але з місцевою цна була 3800. Це з забором матеріалу на хелікобактер та визначенням кислотності. Загальна десь близько 7 тис.

  • natasha82 29 січня, 18:01

    Дякую.А можете розказати як під місцевою? Це ви при свідомості просто ,,рослаблені,?

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу