Англійська для підлітка

Добрий день, дівчата!

Я знову до вас за порадою. Син, 8 клас, з навчанням біда. Я ніколи не думала, що можу мати настільки великі проблеми з його навчанням. Три роки дистанцїї дали про себе знати.

Порадьте, будь ласка чи якісь курси, чи недорогого, але гарного репетитора он лайн. Англійська, це виявилося, один предмет, який син не завалив повністю. Ходить до репетитора двічі на тиждень, третій раз вона не має можливості його взяти, вчителька старенька, можливо не зовсім по сучасному з ним працює. Хочу підсилити йому хоча б англійську.

Буду вдячна всім порадам

 

Темы: Освіта


Теги: англiйська онлайн

15 коментарів

  • natajnna 17 січня, 13:23

    На 3 місяці можна приєднатися на безкоштовні курси онлайн, здається, 2 рази на тиждень. Але не знаю, чи є ще місця

  • natajnna 17 січня, 13:25

    https://www.instagram.com/goncharenko_centre_online?igsh=YXVtY3gzZm4waGox

  • innaant 17 січня, 17:13

    @natajnna Дякую Вам, зараз почитаю

  • GlamKid 17 січня, 20:50

    Моя в greencountry, подобається. Там ще їхні гроші дають, потім можна витрачати

  • innaant 17 січня, 23:45

    Дякую, я їм телефлнувала. Трохи дорогувато виходять)

  • GlamKid 18 січня, 08:36

    @innaant Мені промокоди приходили. І у них є акція привести друга, там по 1000 грн на рахунок кожному дають. Можемо разом підключитись.
    По відгукам всі вдячні і по своїй дитині бачу, що її це замотивувало рухатись далі, просить ще додаткові заняття брати з англійської.

  • GlamKid 18 січня, 08:37

    @GlamKid По рівню двічі пропонували перевестись на вище, бо дитина дуже активно почала приймати участь в уроках і показувала гарні результати. Але останнього разу сказала, що хоче побути на цьому рівні, поки нормально, щоб не сильно складно було. Я тішуся, що все сама робить, готується

  • JuliaLesnaya 18 січня, 08:58

    Шукайте або студента зі знанням та здібностями викладати англійську, чи мовний клуб, зазвичай розмовний курс дешевше. Дуже важливо вміти говорити, не боятися та спілкуватися мовою. Підозрюю, що Ваша репетитор дійсно трохи застрягла у не актуальній методиці викладання.
    Син багато років ходить у Грін Кантрі, правда лише на розмовний, бо спочатку навчався у школі з нахилом на англійську, то викладання в школі було гарне, от за носієм та спілкуванням англійською пішов на розмовний курс. Потім вже так і залишився, коли школу змінив. Але розмовляє дуже непогано, твердий В1, по тестах вчителька в ліцеї навіть В2 йому визначає, хоча граматика трохи кульгає)) Зараз продовжує ходити в Грін Кантрі, перед закінченням школи планує перейти на повний курс. Спробуйте і ви. Кожен окремий курс в Грін Кантрі рахується по пів року, тобто ось з початку лютого починається черговий розмовний на всіх рівнях. Можна спробувати, і син зрозуміє, чи виходить, чи зрозуміло, чи подобається.
    Якщо зацікавить розмовний в Грін Кантрі, я детально розповім про нюанси, бо з початком війни вони з'явилися. Сенс розмовного завжди був у тому, що викладали носії.

  • 2 коментарі
  • JuliaLesnaya 19 січня, 11:05

    До речі, якщо не вірите, що пощастить, просто спробуйте, воно ж Вам нічого не варте) Кажу як людина, яка вкрай рідко десь бере участь у розіграшах, та минулого року неочікувано виграла двічі, не рахуючи Кашалот :grin:. Один з виграшів - грант на навчання сину, як раз оплатили рік навчання в Грін кантрі)))))

  • GlamKid 22 січня, 10:01

    Зараз марафон у study less kids, моя вже там.
    Безкоштовно
    Вітаю:orange_heart:
    Посилання на 15 потік марафону для дітей та підлітків
    Чат для батьків тут https://t.me/ t56lWRmmUYAxYzQy

  • GlamKid 22 січня, 15:07

    Школа англійської мови Грін Кантрі запрошує на новий семестр :flag-gb:
    :rocket: Старт: 29 січня
    :heavy_check_mark: Обирай зручний формат онлайн або офлайн
    :heavy_check_mark: Від початкового (pre-A1) до просунутого рівня (С1)
    Знижка -10% за промокодом DITY_GC на будь-який курс до 31.03.2024 :exclamation:️
    Читати - https://kyiv.dityvmisti.ua/green-country-dityacha-shkola-anglijskoyi-movi-zhk-sofiyivska-slobidka/angliiska-vzhe-skoro-novyi-semestr-u-grin-kantri/

  • ElenaT77 18 січня, 12:44

    Вітаю!
    Обов'язково звертайтесь в онлайн мовну школу "Паляниця". Українська, англійська, німецька, іспанська, французька, японська мови, математика. Індивідуальні заняття. Є пробне.
    Приємні, молоді, але досвідчені викладачі!
    +380504813804, будь-які соц мережі або пишіть в приват.

  • Alanasoboleva086 15 лютого, 22:10

    Підлітків дуже складно зацікавити до навчання, тому якщо дитина самостійно не хоче займатися, краще звертатись за допомогою до репетитора. Моя донька не любить англійську взагалі. Але маю надію, що в школі JustSmart https://justsmart.com.ua/uk її зацікавлять. Мені знайома порадила, її дитина тут вчиться. Тут є пробний безкоштовний урок. Буду свою записувати, може й вам варто спробувати.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу