Без темы

Дівчата,нейлмайстри! Алергія проявилася. Працюю в перчатках нетрілових, в масці, витяжка.Здаватися не хочеться,шукаю аллерген. Може хтось вирішив цю проблему. Руки опухли, потім з'явилися волдирі, шкіра облізла.Все виглядало ,наче хімічний ожог.Дві неділі лікувала. Приймала антигістамінні, вітаміни,сорбенти,використовувала мазь флуцинар, та дерматологічний крем Луцера. Виключила знежирювач Фурман 3в1, замінила на спирт. І це ДОПОМОГЛО!  Я зробила 2 тижня перерви, пройшла курс лікування. Зробила манікюр собі, використовувала ультрабонд, база hemo( без кислотна), укріпила білдер гелем, та покрила топом кішка, зробила дизайн. З острахом чекала чи буде реакція чи ні... Трішки покрасніла кутикула, але за два дні все добре.Я зраділа, що це все від знежирювача. Ще тиждень перерву( по захворіла ОРВІ). І нарешті вирішила прийняти клієнтку. Використовувала спирт, але під ранок знов реакція, невелика на трьох пальцях ( робочих) є думка що це на липкий шар,точніше при його знятті. Підкажіть,можливо хтось зіткався з такою проблемою,та всеж таки знайшов вихід. Дякую.

Темы: Догляд і краса нігтів

4 коментаря

  • Yulya_Cherry 11 січня, 21:34 3

    Так, я знайшла вихід- кинула цю справу. Лікувалась довго і дорого.

  • Xxaaa 11 січня, 22:12

    В гель-лаках є якась речовина, яка викликає накопичувальну алергію.
    Наче бувають гель-лаки, де цієї речовини практично немає, але вони в кілька разів дорожчі і тільки методом підбору можна визначитись чи підійдуть вони- а це чималі гроші і ризик здоров'ям. Ну і ця алергія з вами назавжди. Навіть через кілька років одноразовий манікюр гель-лаком дасть ту ж картину
    Альтернатива - акрилові системи нарощування, в них немає тієї речовини алергена.

  • vepreniatko 12 січня, 18:33

    В мене така ж реакція на липкий шар- набрякає,зудить і тріскає шкіра. Перепробувала штук 15 різних гель-лаків (Fox,Avenir,Canni,Moon, Hollywood, Molecula), всі викликали алергію. Півроку назад купила базу,топ і декілька гель-лаків CND, алергії немає. Вони досить дорогі,періодично вишукую бувають знижки на Мейкапі,в Єві,на Розетці, і брала на їхньому офф.сайті.

  • iryna_b 12 січня, 19:15

    Скажіть ця рекція з'являється у вас навіть якщо ви працює в перчатках?

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу