Куди поїхати на зимові канікули ?

Потребую поради. На зимові канікули планую повезти сина 8 років на відпочинок. Компанії не маємо.  Будемо їхати потягом. Вже 2 тижні не можу визначитись куди. Трускавець, Яремче, Мукачево чи ще десь. Ми не про спорт, на лижі не станемо. Мені хочеться і гарних краєвидів і відпочити в басейні.  Питаю в сина що хоче - не знає. От тепер муки вибору. В Мукачево аквапарк і готель при ньому. Проте не знаю як зимою, чи за 5 днів не набридне. В Яремче були  влітку, сподобалось, все обійшли. З плюсів що я знаю де і що. Можна і в Буковель поїхати і в Спа сходити. Трускавець розглядала тур 365, проте щось сумніваюсь. Куди порадите, щоби була інфраструктура вся поруч, і цікаво з дитиною провести час. 

Темы: Відпочинок і подорожі


Теги: куди поiхати на канiкули, зимовi канiкули

32 коментаря

  • Kowwka 3 грудня 2023, 22:36 1

    Навіщо вам в Яремче, як ви там тільки були? Обирайте нові локації, щоб цікаво було. Батьки були в готелі 365, ( не Трускавець), то все дуже сподобалося

  • 13 коментарів
  • Aklera 4 грудня 2023, 19:37

    @mamuka Біля аквапарку в парку відкриється ковзанка, в Замку проводять різні міроприємства, зараз зробили резиденцію св. Миколая, перед Н.Р. напевно ще щось буде. Також з Мукачева можна поїхати в різні екскурсії, водоспад Шипіт, озеро Синевір та ін , можна поїхати на катання на тарілках і санях, ще можливо буде святкова ярмарка у парку біля аквапарку і розваги для дітей( але то не точно, минулого року в зв'язку з війною цього не було)

  • mamuka 4 грудня 2023, 21:35

    @IvanNa1977 Син не дуже контактний. Йому буде напруга з новими дітьми. Не любить там де багато дітей. Тому треба продумати програму нам вдвох

  • IvanNa1977 4 грудня 2023, 21:49

    @mamuka Тоді так, це не варіант....

  • Rita_Rita 4 грудня 2023, 07:13 1

    Зараз на Заході купа снігу, куди б не поїхали буде класно
    Вам потрібно обирати місце звідки буде добре їздити на екскурсії
    Тобто багато агенст і швидко збираються люди на такі поїздки
    В ворохті 365 можна до речі обрати екскурсії, це типу як їхня фішка

  • Rita_Rita 4 грудня 2023, 07:14

    В горах скрізь чудові краєвиди

  • bondar_vv 4 грудня 2023, 08:09 4

    Я дуже люблю наші гори...
    Але взимку не лижникам...там трохи холодно та дорого))). В гарних місцях ціни на житло - космос...Екскурсїі ну такоє...коли холодно та мете. Хоча підйом на квадрику по снігу на саму вершину я пам'ятатиму завжди- то мега класно було.
    Тому рекомендую все ж місця без лижників..Львів, Трускавець, Мукачево- Ужгород. Не знаю ,як аквапарки , а готелі з басейнами є точно.

  • mamuka 4 грудня 2023, 21:37

    Дякую, прислухаюсь до поради. Бо то лише на картинках гарно в гори в сніг. А по факту холодно і тяжко без підготовки

  • Londial 4 грудня 2023, 11:51 3

    Якщо на потязі плануєте їхати, то Закарпаття я б не радила. Там є що глянути окрім замків, але відстань між туристичними локаціями велика, приблизно 40 км, тож без власного транспорту буде складно. І оленяча ферма, буйволина, сироварня, винний завод і виноградники, заказник Чорна Гора, все таки краще оглядати влітку.
    Без власного транспорту, я б селилась поближче до Буковелю. Поляниця, Яблуниця, Татарів. Там і Гуцуленд, оглядове колесо, Вода
    -клаб, недалеко полонина перців, ну і готель зі спа обрати)

  • bondar_vv 4 грудня 2023, 13:06

    Все супер ... але все це + готель зі спа... на сьогодні в Буковелі +/- 30 тис.

  • Londial 4 грудня 2023, 14:51

    @bondar_vv Ну автор теми ніяк бюджет не обмежувала) то можна і не стримувати свою фантазію. Карпати взимку скрізь недешеві, але й готелів там вистачає на будь-який бюджет. Зате в тій місцині точно нудьгувати не доведеться. Якщо основний критерій вартість, то краще обирати низький сезон. Восени ціни більш-менш прийнятніші.
    Але особисто для мене, гори є гори. Довго добиратись, але воно того варте. Картинка перед очима повністю міняється, повна перезагрузка. Я приїжджаю з Карпат і в мене повно енергії.
    А Львів для мене інший. Я день гуляю по Площі Ринок, суматоха магазинчики - музеї. А на наступний, вже хочеться чогось спокійнішого, де меньше люду. Львів мене скоріше втомлює, чим заряджає. До речі Стрийський парк сподобався, але то теж скоріше літня локація.
    Трускавець, теж не вразив. Але там лише один день провели. Ми з сім"єю вирішили, що коли підем на пенсію, тоді і будем їздити в такі місця: водичку пити, по алейкам гуляти, ввечері ходити на концерти. А поки хочеться пригод, динаміки.
    Але в кожного свої можливості, смаки і поняття відпочинку...

  • sweta83 4 грудня 2023, 19:08

    Ми ось нещодавно приїхали. Були Синевірська поляна. Поряд Синевір. Бурих ведмедів. Реабілітаційний центр вовків. Сподобалося. Але ми на машіні. Краєвиди супер

    Зображення
  • Oksana_18_ 4 грудня 2023, 19:19 1

    Я хотіла на Синевір взимку,але розчарувалась- просто озеро яке замерзло. Восени і влітку там неймовірна краса.

  • Proektant 5 грудня 2023, 11:46

    Я б з цього списку порадила б Яремче. Там гарна транспортна розв'язка. Була якось з сином, взимку, йому було 8 тоді. То ми їздили в ІвноФранківськ, Коломию (музей Писанки), Верховина, Ворохту, декілька разів в Микуличин, Яремче. Їздили як на автобусі так і на електричці. Брали також екскурсії. Мукачево мені не дуже сподобалось, аквапарк і замок Паланок, а так звичайне містечко.
    Восени були в Камянець-Подільському, теж сподобалось дуже (їздили в Хотин, Чернівці, на Бакоту), але як там взимку незнаю

  • 2 коментаря
  • Proektant 12 грудня 2023, 22:17

    @mamuka Їздили у Ворохту на електричці
    Коломию та ІваноФранківськ на автобусі
    А в Микуличин багато разів на автобусі типу маршрутки

    Зображення
  • mamuka 14 грудня 2023, 00:14

    @Proektant А що робили в Микуличині?

  • Proektant 14 грудня 2023, 09:13

    @mamuka Просто гуляли, були у пивоварні)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу