Хто народжував у Боярському роддомі під час війни. Поділіться враженнями, і лікарями які сподобались. Скільки платили за роди.

Доброго дня. Обираю де народжувати. Думаю можливо у Боярці. Поділіться своїми враженнями і порадьте лікаря. Ціна родів під час війни. Цікавить як все змінилося під час війни, ціни, відношення лікаря до пацієнта, медичний персонал. Чи варто на перед домовлятися із лікарем та медсестрами про роди. Також порадьте чи стоїть брати пакунок малюка, бо я думаю брати його. Теж чула що дитинку там же реєструють, виписують свідоцтво про народження, чи дійсно це так. Буду дуже вдячна за будь які поради.

Темы: Вагітність


Теги: пологовий будинок боярки

3 коментаря

  • Fialka345 22 листопада 2023, 08:36 1

    Доброго дня. Вибачте , але якщо не заплатите , не народите? Може досить підтримувати і ростити корупцію? Чи шукаєте приватні роддоми? Тоді вибачаюсь. А як ні , то невже війна нічному не навчила? Ми самі виростили монстра. І з цим монстром пнемось до Європи. Ніхто в Європі не платить за пологи. І якщо не перестанемо давати , то і брати не перестануть ніколи!

  • samsanty 22 листопада 2023, 10:35

    Зараз в роддомах є можливість обрати собі лікаря і оплатити за роди через касу.
    За Боярку. В мене кума там народжувала сина до війни ще. То вона була не дуже задоволена. Хоч і лікаря обирала, і платила, але їй кесарев розтин зробили, як вона каже, як м'ясники, шов гігантський і неакуратний.

  • Коментар видалено

  • Oksana_18_ 31 січня, 07:44

    Знайома народжувала пів року тому, домовлялись з завідуючим- все сподобалось. Брали окрему палату, ремонт хороший. Ціну не запитувала.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу