Узд щитовидної залози , допоможіть розшифрувати

Зробила узд , лікар сказав потрібно робити ТАБ, шукаю тепер ендокринолога хірурга , може тут хтось розуміється?


Теги: розшифровка узд

13 коментарів

  • Xxaaa 6 листопада 2023, 15:00 1

    Треба біопсію вузла робити- вам має дати направлення ендокринолог в онколиспансер

  • 3 коментаря
  • Xxaaa 6 листопада 2023, 15:37 1

    @IkaSmile КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ЛЬВІВСЬКИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЛІКУВАЛЬНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР" вам ось сюди варто зателефонувати, там лікують радіоактивним йодом після видалення онкології щитовидки,мають бути і хірурги-ендокринологи.

  • Коментар видалено

  • IkaSmile 6 листопада 2023, 16:40

    @Xxaaa Дякую, булу взнавати

  • Emma____ 6 листопада 2023, 15:53 2

    Обязательно к толковому эндокринологу. Узел можно препаратами уменьшить или остановить процесс роста. После биопсии как показала практика узел растет и потом его удаляют. Эндокринолог должен дать заключение - препараты и через 6 мес. контроль или биопсия и т.д.

  • 3 коментаря
  • Elena20071980 6 листопада 2023, 17:16

    @IkaSmile пошукайте по відгукам. Я перший раз була на прийомі у одного лікаря, вона меня сподобалась (приймала у діспансері), а через рік виявилось, що вона звільнилась, була у розпачі куди піти. Потім взяла себе в руки і почала читати відгуки. Через деякий час знайшла часну клініку і лікар виявилась чудова, дуже ретельно мені все пояснила. Не бійтесь! Довіряйте інтуіції і аналізуйте, що кажуть лікарі. Знаю, що багато лікарів відразу пропонують операцію(((( але ж це потім все житті на гормонах жити...треба спочатку всі дослідження зробити і якщо дійсно підтвердиться найгірше, то тоді робити операцію... знаю, бо матусі по молодості виділили частину щітовидки...

  • IkaSmile 6 листопада 2023, 18:30 1

    @Elena20071980 Буду консультуватись в декількох лікарів а потім вже вирішувати
    Треба все перепровірити

  • Emma____ 7 листопада 2023, 09:10

    @Elena20071980 у меня похожая ситуация

  • Pchelka 6 листопада 2023, 21:25 1

    Дивіться, в мене такий вузол є, вже 6 чи 7 років.
    У Києві, в 2020 році я їздила на Рейтарську у кндокринолонічну лікарню до лікаря Сердюк- вона робить еластографію ( після УЗД, яке у вас є).
    На еластографії видно, чи вузол злоякісний, чи доброякісний.
    Мій виявився доброякісним. Лікар сказала, що я можу зробити пункцію, але це не обовʼязково. Просто кожен рік спостерігати і робити УЗД, щоб вузол не ріс сильно.
    У тому ж році ми поїхали до Ізраїлю і тут вже я спостерігаю за вузлом далі. Вузол по УЗД тут так і продовжує бути доброякісним, зростає потроху, але ендокринолога каже, що він маленький і робити нічого не треба, окрім спостереження

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу