Зломана лапка у собаки

Пів року тому ми втратили свого першого улюбленця. У нас теж був шпіц. і ось наш заводчик скидає мені цю крихітку. І пропонуює забрати її за пів ціни. Чому? Тому що у собаки зломана лапка, невдало пригнула з дивану((( її прооперували вставили пластину. ми приїхали просто подивитися на неї, а без неї вже не змогли уіхати)))

мені стало її так шкода... і я на свій ризик викупила її у заводчиці. тепер переймаюся, зоб з лапкою усе було гаразд, щоб вона не кульгала на неї чи щоб вона не боліла. через місяць знімати пластину... 

у кого були такі випадки, розкажіть, як заживає перелом, чи є якісь наслідки після одужання?

буду вдячна за інформацію. На  фото саме вона, наша Нюша


Теги: зломана лапка у собаки

8 коментарів

  • Nikki 1 листопада 2023, 15:21 2

    В нас кошеня невдало стрибнуло з другого поверху і як наслідок - перелом лапки , пластина. Зараз котові 15 років , все чудово ))) не кульгав , досі ганяє))).

  • Wikanema 1 листопада 2023, 15:29 2

    Така гарна) .Швидкого одужання!

  • Ta_ta 1 листопада 2023, 16:33 4

    У мене песик теж невдало скочив з дивану. Це було раніше. Пластину не ставили. Вправили перелом і загіпсували. Все зрослося чудово. Потім він прожив довге щасливе життя. І не кульгав. Не переживайте. Не дарма кажуть, що заживає як на собаці. Тобто швидко і без наслідків.

  • R9bina 1 листопада 2023, 19:58

    Я тільки знаю, що проблем більше, якщо собака ще росте

  • ViktorijaM 2 листопада 2023, 18:04

    Не перемайтесь. Все заживе, "як на собаці"))). У нас така ж була ситуація. Перелом лапки в 3 місяці і подивіться який. Нам ніякой пластини не ставили, сказали так зростеться. Ми так хвилювалися, але лікарі були праві. Цуценя росло і під вагою своєї маси лапку тягнуло ,перелом вирівнювався і все зрослось . Перші два тижні суворо обмежений рух був, ми держали її в манежі, щоб тільки могла крутитися навколо себе. І через три тижні вона наступала потихеньку на лапу . При тому, що порода кавказька вівчарка і цуценя важило не мало

    Зображення
  • ViktorijaM 2 листопада 2023, 18:04

    це через півроку

    Зображення
  • Lupidu 3 листопада 2023, 05:49

    @ViktorijaM Якісь чудеса)))
    Клас! Сподіваюсь і у нашої крихітки усе зростеться без наслідків

  • smile_ 4 листопада 2023, 11:02 1

    Яке сонечко! Шведского одужання!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу