Дитячі книги серія Свинка Пеппа 2 російською, дві українською мовами

Серія книжок Свинка Пеппа

 

Ця серія книжок обов'язково стане улюбленою вашого малюка, як тільки ви відкриєте її. Разом зі Свинкою Пеппою і її друзями ви відправитесь у дивовижні пригоди на сторінках цієї книги. Барвисті картинки і улюблена Свинка Пеппа не дадуть нудьгувати, занурять у свій яскравий світ пригод, де ти зможеш стати ким завгодно.

Малюнки доповнені текстом щодо пригод героїв. Цю книгу можна просто розглядати, як книжку-картинку, створюючи разом з дитиною свою історію про героїв згідно малюнків або запросити малюка до спільного читання. Дитині сподобаються яскраві картинки, які виконані точно, як і в мультфільмі. І він зможе уявити себе учасником захоплюючих пригод коханої героїні Пеппи.

 

Сторінки книги виготовлені з крейдованого паперу, а яскрава обкладинка - із щільного картону.

УВАГА продаж тільки лотом 4 книги. Гарну м’яку іграшку можна придбати окремо, запитуйте.

 

Ціна за лот з 4-х книг: 340 грн.

 

Стан книг: б/у всі комплектні, деякі з нюансами, запитуйте

Кількість сторінок у кожній книзі: 36

Формат: 23х23х0,5 см

 

"Про маленьку Пеппу" розповідає про те, як Свинка Пеппа знаходить старі фотографії, на яких вона зображена ще зовсім маленькою. Головна героїня однойменного мультфільму розпочинає своє розслідування.

 

«Ідемо у магазин!» розповідає про те, як сім'я головної героїні вирушила до магазину за покупками. Про те, чи зможуть вони точно дотримуватися списку покупок, дитина дізнається, прочитавши цікаву історію.

 

"Найбільша калюжа" розповідає про те, як цілий день йшов зливи, і навколо будинку набралося ціле море води. Свинка Пеппа наважується доплисти до магазину, щоб купити продукти та нагодувати своїх друзів. Для неї це ціла захоплююча подорож.

 

«З днем народження, Пеппа!" розповідає, як героїня відомого мультсеріалу Свинка Пеппа святкує свій день народження разом із друзями. Їй виповнилося 4 роки. Батьки вирішили влаштувати їй грандіозне свято; буде багато гостей, подарунків, смачних частування та дивовижних чарівних фокусів.

 

Темы: книги

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу