Я хочу поговорити з власниками лабрадорів, щоб дізнатися про ваш досвід.

Я мрію про лабрадора, але не знаю, чи готовий я до такої відповідальної ролі, як власник собаки. Я хочу, щоб моя собака була вірним другом і компаньйоном, але я також знаю, що собаки вимагають багато часу та уваги. Я хочу поговорити з власниками лабрадорів, щоб дізнатися про ваш досвід. Я читав багато тут https://atn.ua/ukraine/vseukrainskaja-rada-gemblinga-izuchila-otnoshenija-ukraincev-k-azartnym-igram-356551/


Теги: лабрадор

15 коментарів

  • Doryarina 24 жовтня 2023, 10:37 1

    Тільки в приватний будинок. Це дуже активний пес

  • Chuchasonya 24 жовтня 2023, 12:11 2

    Не обов язково. Дуже багато лабрів прекрасно живуть в квартирах.

  • anna_mak 24 жовтня 2023, 11:14

    Ну лабрадори бувають різні по характеру. У знайомих одна дівчинка спокійна як удав, при зустрічі може зализати вас від щастя :). У інших вперта собака, яка жере все що побачить зʼїла навіть ялинку новорічну де доставала. Вони з нею не вилазять від ветеринара чи кінолога. Хоча вже ось через два роки стало легше трохи :)

  • anna_mak 24 жовтня 2023, 11:18

    А ще є у сусідів хлопчик лабрадор. Брали щеням, ноче все ок. А потім виявилось що у нього якась проблема зі стегнами і відповідно з сечовим.

  • Chuchasonya 24 жовтня 2023, 12:03 4

    Весела собака- полудурок ( в хорошому сенсі). Як і усі інші собаки потребує дресури. Ви маєте бути готовим до того, що в перший рік життя у вас будуть одні збитки, тобто, воно гризе все, що на шляху трапляється. Є багато придумок власників, аби мінімілізувати збитки. Це не охоронець, він крадіів залиже до полусмерті від щастя!
    Гулять з ним потрібно дуже-дуже багато, але це стосується усіх собак, окрім отих нещасть, яких собаками язик не повертається назвати)))) Якимись характерними для породи хворобами не хворіють, хіба ожерінням, бо люблять жерти усе підряд, але це власник має контролювати.
    Взагалі- прекрасні собаки, лабри та ретрівери- це доброта, веселощі, радість...все-все саме прекрасне) окрім зіденоі хати)

  • annarb 24 жовтня 2023, 17:44 5

    Ржу))))))

  • Nata_allisa 24 жовтня 2023, 12:28

    Собака-друг! Собака -няня ,компаньйон і взагалі член родини!
    Проблем з ними багатенько,дуже все вони люблять поїсти ! Тому ожиріння ,дуже часта хвороба .Також мають проблеми з серцем та часто хворіють на цукровий діабет! Я би сказала ,що маєте бути гарно фінансово забезпечені ,бо ветеринарну клініку треба таки відвідувати регулярно .
    Два роки я була "нянькою " для лабрадора "Джонні" ,доволі легко піддавався тренуванню ,але я би сказала ,скопіював поведінку хазяїв ,а вони були скандалісти ,то вигулювати його було тяжко "вижу цель не вижу препятствий" ,я бігала за ним по всьому парку .Ще він був боягузом і спати хотів лише з кимось то плакав під дверима до ночі.Нажаль помер від інфаркту в 4.5 роки (((

  • Olya_lya 24 жовтня 2023, 13:03

    Потрібно багато уваги приділяти і багато грошей.
    Цій собаці потрібно прстійно рухатись інакше будуть проблеми з серцем і ревматизм лап.
    В мене один лабрадор був палевого окрасу хлопчик то страшенний алергік був, прожив 14 років. Зараз чорна дівчинка 6 років.
    Доесь до років 4 це така активна собака що капець, потім стають спокійніші.
    Ми живемо у власному будинку, тому собака постійно врусі але і кожного дня ходимо гуляти + улюблене купання в ставку, вони як бачать воду то їх мозок відключається :grinning:

  • juliytut 24 жовтня 2023, 13:06 1

    В мене знайома має гарнюню, ось схожого як на фото. Весь чорний.
    Це кохання з першого погляду :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
    Назвали Барні, він дуже схож ні мішку:grin:

    Зображення
  • marishka89 24 жовтня 2023, 19:38 1

    У моей свекрови 2 лабрика девочка коричневая ,мальчик палевый
    Очень активные ,но послушные
    Лизуны,они всех любят :)
    Но палевый линяет постоянно,светлая шерсть везде
    У меня два гончака,на людей гавкают ,чужих котов ненавидят.А дома ласковей котов ,хоть до раны прикладывай
    Любой породой нужно заниматься

  • erktqrf 24 жовтня 2023, 20:50 2

    У нас тоже Барни, перетерпеть нужно первых пару лет я так думаю. Мы еще на середине этого пути. С котом в сговоре насчет стянуть и поделиться или открыть двери в одну из комнат кот мяукает, Барни открывает))). Добрый до невозможности. Зализывает всех кого видит. Я всегда удивляюсь как у людей рядом собаки ходят, наш этого никогда не делает, ему нужны все, что происходит рядом и не очень.

    Зображення
  • erktqrf 24 жовтня 2023, 20:50 1

    Зображення
  • Коментар видалено

  • makaron 24 жовтня 2023, 21:49 1

    Це не лабрадор, а метис)

  • Коментар видалено

  • InSel 25 жовтня 2023, 08:56 1

    У кумы 2 было, первая девочка прожила 8 лет, "пылесос", ожирение, что-то с почками было. Но идеальная собака для детей, 2е маленьких совсем, это товарищ для игр, нянька, защитник.
    Вторая без башни, очень непослушная, упустили время для дрессировки и хана... детей она сбивает с ног, бежит ко всем подряд, а это тушка 40кг...
    Любая собака требует (особенно первый год) вложений, не столько финансовых, скорее времени и внимания для воспитания, общения. Потом проще)

  • Simba 22 листопада 2023, 13:44

    В мене був лабрадор майже 10 років. Як для мене, то це найкращий в світі пес. Звичайно малим шкодив, але після курсу дресирувань він став золотим. Головне знайти хорошого кінолога і самим займатись з собакою. Він нас розумів з одного погляду. Донька тоді маленька була і називала його своїм братиком)
    Зараз у нас хаскі, оце точно придурошна собака) Їй нічого не допомагає, кінолог теж. Зараз їй вже 6 років, то стала трохи спокійніша.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу