Нова зимова куртка Columbia р.14-16 років, оригінал Коламбія = 2975 грн

Нова зимова підліткова куртка Columbia Girl’s Horizon Ride.

Оригінал, придбано в США.

Розмір = L (на 14-16 років).

ЗАМІРИ р.L = рукав від плеча = 60 см, під пахвами = 51 см, по спинці = 65 см.

100% нейлон; 100% поліестер

Застібка-блискавка

Машинне прання

ЗРУЧНА ЗИМОВА КУРТКА: зимова куртка Columbia Girl’s Horizon Ride має яскраві принти в поєднанні з водонепроникною оболонкою та міцним утеплювачем, щоб зігріти її в найхолодніші зимові дні.

ПЕРЕДОВА ТЕХНОЛОГІЯ: ця зимова куртка має водонепроникну нейлонову тканину Hydra Cloth. Це оболонка, розроблена, щоб зберегти її сухою та захищеною навіть під час найсильнішої зливи чи мокрого снігопаду.

ДОДАТКОВА ІЗОЛЯЦІЯ: підкладена нашою особливою глибокою ізоляцією Farenot 240 г, що додає приємного відтінку затишку тепла в будь-який холодний день, вологий, вітряний чи інший.

ЗАХИСНИЙ КАПЮШОН: підтягніть його вгору або складіть назад, завдяки регульованому штормовому капюшону з тафтовою підкладкою вона зможе зберегти волосся сухим і голову в теплі навіть у найсильнішу негоду.

ЗРУЧНІ ФУНКЦІЇ: ця куртка має внутрішню кишеню безпеки та дві кишені на блискавці з флісовою підкладкою — щоб усі її речі та руки були безпечними та сухими. Чудовий утеплювач і регульовані манжети допоможуть утримати все тепло її тіла.


Теги: куртка, куртка женская, columbia, куртка для девочки, куртка для мальчика, куртка детская, коламбия, куртка мужская, оригнал, куртка зимняя, унисекс

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу