Дитячі книги Хосфельд трилогія Карлотта цікаві книги для юних леді

Лот Карлотта 1 и 2 частьНімецька письменниця Даґмар Хосфельд написала серію книг про дівчинку Карлотту. Сотні дівчат, читаючи справжній бестселер для підлітків, уявляли себе на місці рішучої героїні.Чим же полонила серця юних читачок історія про життя Карлотти в інтернаті "Принцзеє"? Відповідь очевидна — це справжня енциклопедія життя для дівчат! А кожна книга — це новий рік життя героїні, нові життєві перипетії, пригоди та становлення особистості.Якщо описати дитячий бестселер коротко, то ключовими стануть слова:• Сучасно!• Реалістично!• Весело!• Захоплююче!• Повчально!•Книги читаються легко та швидко, має чудовий стиль написання. Зовні — бездоганна обкладинка, а всередині неймовірно цікаві пригоди.Рекомендовано книги для дівчат від 10 років. Це чудовий подарунок для юних леді.

Ціна за дві книги: 420 грн., продам тільки лотом

Карлотта Випробування в інтернаті Книга 1Карлотта прибуває в інтернат Принцзеї, щоб знайти друзів, подорослішати та знайти справжнє хобі. Дівчинку оточують дивні сусідки, до того ж одна із сусідок точно щось ховає, вирушаючи бродити ночами... Нестерпні заняття академічного веслування та жорсткий розпорядок дня. Чим закінчаться всі ці випробування в інтернаті? 

Карлотта Несподівані знайомства в інтернаті Книга 2В інтернаті "Принцзеї" розпочався новий навчальний рік і Карлотта у передчутті цікавих подій. Вона вже освоїлася тут і навіть майже не нудьгує по дому... Але тільки щось погано відбувається з подругами Карлотти: Ману повернулася на навчання з гіпсом, а Софі ходить похмуріше за хмари і плаче ночами. До того ж, у учнів починають пропадати речі. Невже в інтернаті завівся злодій? Як непросто з усім цим розібратися... Хто ж допоможе Карлотті та його друзям вивести негідника на чисту воду та впоратися з усіма труднощами?Стан: книга перша б/у ідеальний, друга новаМова: українськаАвтор: Д. ХосфельдКількість сторінок: 224Обкладинка: твердаПапір: офсетнийФормат: 170х215 мм

 

Темы: книги

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу