Не лінуйтеся відстоювати своі права

Біля нашого будинку відкрили "Файно-маркет", зручно, звичайно, ціни так собі, але альтернативи немає. Але. Скільки заходжу - не працюють камери схову. Хоч в зубах неси ті торби. А я все бігцем, часу немає. Проте не витримала, в п'ятницю написала скаргу про це в книгу скарг у крамниці. Охоронець сказав, що то все намарно, вже неодноразово казали менеджеру, реакціі нуль. Через три дні іду в супермаркет-і, о-диво, всі камери схову працюють! Пройшло три дні. Висновок-відстоюйте своі права! Окрім нас нікому! Громадянська свідомість має бути у кожного!

Темы: Дім і побут

5 коментарів

  • Na_talya 8 березня 2017, 20:33

    Я тоже время от времени пишу что-то в различные книги жалоб. Года 3 назад хоть перезванивали иногда. Сейчас - шо об стену горох.

  • sneguro4ka 8 березня 2017, 20:39

    Може мені щастить? За скільки років-мабуть вже 16, жодного проколу, завжди питання вирішувалося позитивно

  • Iriska177 9 березня 2017, 10:25

    будьте осторожны,так как оставляя сове имущества в этих камерах вы идете на риск. Как правила ключи подходят ко всем камерам или легко открываются любим предметом,а магазин не несет ответственности за вещи в них.

  • sneguro4ka 9 березня 2017, 16:53

    Питання не в тому чи залишати там речі, а в тому, що не працюють камери схову. І всім байдуже. Полистала книгу скарг і пропозицій-одні подяки як все класно, які всі співробітники молодці.
    Я своі речі не залишаю, але іноді зайду з десятком яєць з базару-не тягти ж іх в магазин. Чека на них немає. А там поштучно яйця продають. Щоб потім не було розборок, залишаю

  • Vasilisa_3 10 березня 2017, 13:07

    )))
    ну. с социальной победой вас.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу