Знизили ціну та дали знижку на дитячий та дорослий морський магній

Nutreov Magné Control 60 Tablets - харчова добавка у формі двошарових таблеток з морським магнієм і вітамінами B6 і B9. 

Магній допомагає зменшити втому і забезпечує нормальну роботу м'язів. Це також сприяє нормальному функціонуванню нервової системи та нормальним психологічним функціям.

Вітаміни B6 і B9 зменшують втому і сприяють нормальним психологічним функціям. Вітамін B6 також забезпечує нормальну роботу нервової системи.Завдяки двошаровій технології ця харчова добавка забезпечує пролонговану дію протягом 24 годин. Білий шар із миттєвим вивільненням доставляє магній після застигання. Синій шар, що складається із зшитої мережі, забезпечує поступове вивільнення протягом дня.Зроблено у Франції.

Приймати по 1 таблетці на день вранці під час сніданку або ввечері перед сном, запиваючи великою склянкою води, протягом принаймні 1 місяця. При необхідності поновити.Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.Надмірне споживання може викликати проносний ефект.

Можна використовувати під час вагітності та лактації за порадою медичного працівника перед прийомом добавки.Не замінює різноманітне та збалансоване харчування та здоровий спосіб життя.Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці.Зберігати в прохолодному, сухому місці, захищеному від світла.

https://www.cocooncenter.com/nutreov-magne-control-junior-adultes-30-comprimes-a-croquer/13437.html

Nutreov Magné Control Junior & Adults – це харчова добавка, яка містить морський магній, вітаміни B3, B6 та C.

Апельсиновий смакДля дітей з 6 років та дорослих.

Вітамін C підвищує засвоєння заліза.

Пов'язані з вітаміном B6, вони сприяють нормальному функціонуванню імунної системи.Magné Control допомагає боротися з перевтомою та дає енергію.

Магній підтримує клітинний імунітет, бере участь у регуляції обміну речовин, сприяє правильному розподілу кальцію в організмі.

При нестачі магнію страждає саме нервова система, адже цей мікро відповідає за передачу імпульсів між закінченнями, скорочення м'язів та інші процеси.

Показання до застосування:

Підвищені фізичні та розумові навантаження.Гіперактивність та неуважність.Дратівливість та перебування у стресовому стані.Незначні проблеми із сном.Захворювання травної та серцево-судинної системи.Присутність спазмів у м'язах.Приступи непоясненої тривоги.Підвищений ритм серця.

Спосіб застосування:

Дітям з 3 років – 1/2 таблетки на день

Дітям з 6 років розжувати або розсмоктати по 1 шт на день.

Дорослим 2 шт. на день.

Курс прийому місяць

Виробництво Франція

https://www.cocooncenter.com/nutreov-magne-control-junior-adulte-60-comprimes-a-sucer/85316.html

Темы: зарубежные магазины


Теги: знижки, знижки лiнзи

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу