Немовлята у різних країнах світу!

Зараз багато мама з дітками роз'їхалися по світу. І от цікаво, яке ставлення саме до немовлят. 

От тільки що прочитала пост у фейсбуці, що маму з немовлям виселяють з квартири через дитячий плач, а це будинок для ''дорослих'' і ця ситуація у супер толерантній Канаді. В свою чергу можу сказати, що нам в Іспанії також відмовили в оренді 2 квартир через те, що у нас є немовля. Ми змогли зняти тільки ту, в якій дозволяють з тваринами!))):joy:

Ось так прирівняли нашу дитину, до домашнього улюбленця)

 


Теги: немовлята закордоном

69 коментарів

  • Olya_lya 23 вересня 2023, 15:09 7

    Це не новина, є що і готелі з дітьми не приймають і квартири не здають.
    Коли сину було 2 роки то ми зним перший раз поїхали на море в Затоку і нам було проблемно зняти житло бо не хотіли здавати тим вкого маленька дитина щоб не було шуму і не заважали відпочиваючим

  • Kowwka 23 вересня 2023, 16:08 2

    А ми в Бердянську так на море поїхали відпочивати. Хлопцям було 1,5 та 3,5- теж далеко не всі брали. А хто був згоден, то ціну брали, як з чотирьох дорослих

  • Tatyana 23 вересня 2023, 15:16 19

    Ну наверное при подписание договора они скрыли этот факт ? Проблема наших людей , что они пытаются скрыть или обойти многое , а так тут не бывает
    Если в доме нельзя жить детям , собакам , котам , то там им нельзя , и если вы стоите скрыли при прописан при договора , то закон не на вашей стороне
    Тут есть дома , без детей, животных , без курения
    В моем доме нельзя курить не то что у себя на балконе , а в радиусе 10 метров даже , чтобы ветер не приносил аромат дыма
    Только в Украине может качать своим права с криками этожедети
    Тут так не выйдет , счастлива живут те, кто соблюдают все правила

  • 13 коментарів
  • Profesora 24 вересня 2023, 22:28

    @Marianna_ Так а чому ви не розглядаєте Іспанію як країну назавжди?)))

  • Marianna_ 24 вересня 2023, 23:17

    @Profesora Не знаю, просто не почуваю себе тут собою. Я вивчила мову, працюю. Ніколи не просила ніякої допомоги. Сама за все сплачую. Але я всеодно іноземка, яка користується благами. Мені один старий іспанець сказав, що вони занадто добрі, що приймають нас на своїй землі.
    Хоча це рідкість і люди тут приємні і дуже відкриті.
    Я не можу сказати, що країна чи люди тут погані. Але тут справді важко жити, бо завжди будеш екстранхера. І клімат не такий легкий, як всі думають.

  • Profesora 24 вересня 2023, 23:26 1

    @Marianna_ Зрозуміло, дякую))) просто то не ваша місцинка))), бо якби ви знайшли себе там, то вам би, я впевнена, було би пофвгу де в того гіспанця тюбютєйка:grin:

  • Solojuli 23 вересня 2023, 15:37

    В Києві, також оренда квартир з маленькими дітьми проблема. Якщо новий ремонт то майже завжди «здам без дітей».
    Мені в убері водій відмовив в поїздці з 6 річною дитиною, бо в нього білий салон. Причому в додатку гіанюк написав, що це я відмовилась і мені виставили штраф.

  • 2 коментаря
  • Marianna_ 23 вересня 2023, 16:01

    @Solojuli Ми також платили ріелтору, хоч по закону має власних платити, але зняти житло настільки важко, що ми вже і не сперечалися

  • Solojuli 23 вересня 2023, 16:24

    @Marianna_ Мені здається в усіх країнах наявність маленьких дітей і тварин- це значний мінус в пошуку житла. З маленькими дітьми проблема виселити, принаймні в ЄС треба щоб тій дитині було куди виселитись, якщо ні, то геморой на голову орендодавця.

  • Marianna_ 23 вересня 2023, 16:27

    @Solojuli Це правда в Іспанії з цим проблеми. Нас врятувало тільки те, що ми перед цим мали 5 річний контракт на житло і всі рахунки про сплату.

  • Esteer 23 вересня 2023, 17:06 1

    Ну это хозяин барин,я тоже арендодатель,но с детьми категорично не беру.Не хочу и все.Моя квартира,мои правила.Но беру с животными,прописываю в договоре..Подруга недавно с ребёнком искала ,еле нашла,в 90% говорили,нет,Сняла дороже,и не там где хотела

  • Marianna_ 23 вересня 2023, 18:37 1

    А я тепер розумію чому з тваринами багато не беруть. Я вже місяць все мию, але підступний пух з котика звідкись вилазить.

  • R9bina 23 вересня 2023, 17:15

    У нас навпаки " будинок, толерантний до дітей" Внизу правила висять у під'їзді, що діти можуть бути голосними, а в такі то години просимо тиші, але окрім немовлят і в договорі написано так само. Німеччина. Але нам "пощастило" з сусідом знизу. Лиш ми вселилися прийшов і намагався розповісти, що тут всі діти мають цілодобово сидіти тихо, користуючись незнанням мови. Сам переселенець з бувшого СРСР, чи узбек чи татарин, хз. Коротше ліпив з себе "справжнього німця", але він розуміє, що юридично зробити нічого не може, то як зрозумів, що ми про це в курсі тепер тіки грюкає в стіну і голосно кричить. При чому таке враження, що спеціально чекає хоч якийсь звук, ну реально, то брязкальце впаде, то старший раз пробіжить, воно вже грюка. Фу коротше

  • Marianna_ 23 вересня 2023, 18:31

    Оооо, це у моїх друзів був такий сусід бельгієць. Називав їх укрмафією, і постійно жалівся на все. То вони на нього викликали патруль, коли він вигримував їм в двері, після того відчепився. А взагалі режим тиші з 11 вечора, до того часу , можуть робити, що завгодно.

  • Tanyssshhhka 23 вересня 2023, 17:37 1

    Все , шо тут можно сказати, це :
    Повинен Бути договір і повинно бути все згідно правил .
    Вище писали вже, ми в Україні більш так сказати " вільні " чи хтось скаже, качаємо права .
    В інших країнах є закони і їх виконують .
    Сім'ї звичайно співчуває, але але .)

  • Marianna_ 23 вересня 2023, 18:34

    Права качають усюди. Я вже за кілька років надивилася на різне. Просто ми не можемо за кордоном права качати.

  • Tanyssshhhka 23 вересня 2023, 18:43

    @Marianna_ Я взагалі маю думку, що все повинно бути по букві закону - тоді все буде гуд .але це щось з нереального )

  • Marianna_ 23 вересня 2023, 22:12

    @Tanyssshhhka Точно ні/ у нас крали світло, умільці підключилися через кондиціонер, і поліція просто посміялася. Сказали, ну можете написати заяву..ось так

  • Elena20071980 23 вересня 2023, 19:00

    Ми в рідній країні, донькам 16 і 13 років, вони вже вище за мене... не кричать і не плачуть)))) тихесенько цілий день в телефоні чи ноуті сидять... відмовили в оренді і не раз, бо з дітьми не беруть.

  • 11 коментарів
  • Elena20071980 23 вересня 2023, 20:12

    @Rossa Так, цікава тема! Ми давно здавали квартиру, то нам було важливо,щоб люди не скандальні були)) спочатку дівчина з дитиною жила, потім дівчина, яка дуже хотіла кота і завела одного,а потім і другого))) потім 2014 рік і жив хлопець з якого ми зовсім нічого не брали, просили щоб тільки комуналку платив... А зараз самі далеко від дома і...здають тільки місцевим без дітей, без тварин.... важко швидко знайти, але є адекватні орендодавці

  • Marianna_ 23 вересня 2023, 22:13 2

    Я звичайно все розумію, але здавати житло це завжди ризик. Не залежить від того чи з чи без дітей.

  • Elena20071980 24 вересня 2023, 09:38

    @Marianna_ Так, це дійсно на кого попадеш)) після весілля ми жили на квартирі, потім народилась донечка. ми і ремонт робили у квартирі,що знімали. Чоловік лагодив крани, меблі, двері. Міняли каналізаційних труби. Нам не важно було скільки ми ще тут жити будемо, хотілось жити в комфорті, ось і лагодили все підряд))) хозяйка потім горевала,що ми з'їзжаємо...а може раділа, бо квартиру потім набагато дорожче здала))) ми ж там все полагодили)))

  • Fialka345 23 вересня 2023, 22:17

    Якось в Польщі нас прийняли з дітьми . І зараз багато хто приїхав з дітьми так і живуть далі. Але це дотримання правил мені дуже подобається. На дитячому майданчику хлопчик польський хотів вигуляти свого песика. Нікого крім нас не було. Але папа сказав - не можна. І на питання сина: чому не можна , нікого ж нема? Відповідь була:" Не можна тому що не можна. Такі правила і ми їх притримуємось."

  • Marianna_ 24 вересня 2023, 10:31

    Мені теж подобається. Але ось таке дотримання правил, я бачила перші роки, коли переїхала в Іспанію. Я справді все ідеалізувала. Може через те, що вперше кудись виїхала. Але зараз бачу, що такі ж люди, як і всюди. Хтось прибирає за собакою, хтось ні. Хтось кидає сміття, хтось ні. І їхні діти будуть робити так само.

  • Mariia_k 23 вересня 2023, 22:54 1

    Як на мене, то краще здавати квартиру сім'ї з дітьмі, ніж по кімнаті студентам.
    У мене діти школярі, власник вагався, але здав, і задоволений. Родина з дітьми більш стабільна.
    У нас на поверсі є невелика квартира, господар здає парам в основному, за наші півтора року тут вже 4 пари щонайменьше змінилось, і поляки і українці, господар тільки приїзжає виносить сміття між заїздами квартирантів.

  • Marianna_ 24 вересня 2023, 10:29

    Я здавала квартиру різним людям. Так, от найчистіша квартира залишилася після пари з немовлям і 2 маленькими собаками.
    Ми зняли зараз квартиру, де перед нами жив один чоловік з котиком. Сказати, що був срач. Це не сказати нічого.

  • Mariia_k 24 вересня 2023, 21:35

    @Marianna_ один чоловік з котиком - ідеальний квартирант).
    Батьки з немовлям будуть прибирати хоча б для того, щоб дитина жила в чистоті.
    А в іншому випадку залежить від людини - одні в коридорі розбуваються, інші не розбуваються до ліжка взагалі).

  • Ekatrudenko 24 вересня 2023, 06:12

    В США є комплекси 50+
    Туди можуть заселитись лише люди від 50 років .
    Ні я сама , ні тим паче з сином 16 років навіть папери не брали.
    У нас апартменти з дітьми можна і з тваринами ( у кожній квартирі чи песик , чи кішка). За тварин доплачуємо ( в середньому 250$ з носика ).
    В нашому будинку дітей малих не має. Тільки мій син (16 років) і над нам хлопець ( 15 років). Але сусідка напроти підробляє нянею інколи . То коли в неі дитина , чутно через закриті двері і коридор між нами. Тут стіни з картону. Якби було немовля , то ми би з'іхали .

  • 3 коментаря
  • Ekatrudenko 24 вересня 2023, 17:29 1

    @Marianna_ Ну 50 це ще не старенькі )
    Бо мені 40 і я не думаю , що через 10 років я буду старенька

  • Marianna_ 24 вересня 2023, 23:19

    @Ekatrudenko Я колись думала, що 30 це фінал! )))) а виявилося, що я ще і не жила толком :joy:

  • Julia_ 25 вересня 2023, 01:03 1

    @Marianna_ Зрозуміла. Вітаю!!!

  • Ioaana 24 вересня 2023, 07:40 4

    Я помітила що люди часто плутають толерантність з вседозволеність . Правила є правила

  • Marianna_ 24 вересня 2023, 10:24 2

    Так, правила є правила. Але питання толерантності теж дуже тонке. От наприклад, кажуть :'' я не знаю тобі житло, бо ти чорний, азіат, мусульманин, єврей'' і ця людина, що робить? Подає в суд, виграє і суспільство таке, так так! От расист.
    А коли тобі кажуть:'' я не знаю тобі житло,бо в тебе є дитина''. Всі, одразу ну так, бо діти шумлять і речі псують. Чому є терпимість і захист кольору шкіри чи релігії. Але немає захисту саме по дитячому віку. І якщо і подати в суд, то явно програєш. Бо для стареньких є виділене соціальне житло.

  • Viktori_a 24 вересня 2023, 13:32

    У мене така історія була дуже неприємна. Якось ми зняли кімнату у готелі Приморська з дитиною 1,8 роки. Власниця бачила вік нашої дитини і із задоволення узяла гроші за 2 тижні. Але потім сказала виселятися через те, що дитина рано встає і заважає спати іншим людям. Прийшлося швидко шукати інше житло. Для мене це був шок. Чоловіка нема( бо привіз нас і поїхав на роботу). Я удвох з дитиною і речами на вулиці. Але все вирішилося. Ще хочу написати, що власниця невдовзі померла… Не знаю, але може це карма, бо діти то святе

  • 1 коментар
  • IRINA_F 27 вересня 2023, 22:27 1

    Карма.. дети это святое....вы реально считаете, что женщина заслуживает смерти за свой поступок??
    А Вы бы хотели на отдыхе за стеной ребёнка 1,8 , встающего в 6 утра? Особенно радует если он начинает ныть, бегать, прыгать, кричать и т.д. Если уж ребёнок и просыпается рано, можно занять его чем-то, чтобы не все соседи слышали что вот, мамина радость проснулась

  • Viktori_a 27 вересня 2023, 22:36 1

    @IRINA_F А почему Вы решили, что я не занимала своего ребёнка? Им он и днём мешал, и в любое время дня. Люди быстро забывают, что их дети когда-то были тоже маленькими. И если хозяева берут деньги заведомо зная о маленьких детях, то это ни что иначе, как нажива

  • Tanyssshhhka 30 вересня 2023, 06:38 1

    @IRINA_F Поступок конечно так себе той хозяйки , но говорить про смерть и карму в таком контексте - жеееееесть

  • Lynxx 24 вересня 2023, 20:19

    Нідерланди. Гуртожиток для українців. По кілька немовлят на поверсі. Нікого не обходить, ніхто не скаржиться, це діти.
    Скаржаться на тих, хто трохи старший, ніби їх можна вмовити завжди бути тихеньким... але то сусіди, менеджери дають зрозуміти, що діти є діти.
    Одне немовля навіть тут народилося, не встигли в лікарню, добре, що акушерка прибігла.

  • Marianna_ 24 вересня 2023, 23:13

    Пощастило) бо я вже деяких сусідів боюся)

  • Lynxx 25 вересня 2023, 02:06

    @Marianna_ Деяких сусідів я і сама боюся

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу