І просто так... 2 сезон

Хто вже подивився? Як враження? 

Я вже майже забула, що там було в перших серіях, бо дивилась щотижня за виходом серій. Як на мене, дуже багато персонажів, але серіал порожній на якісь події. В іноземних коментарях (в 9 з 10) просять прибрати Че, вона всіх бісить. Фінал взагалі зашквар. Чекати 5 років???? Кого, чого, навіщо??? Та ще в такому віці. Розумію, що Ейдана треба було вивести з сюжету, бо за ними не цікаво спостерігати.  А вже анонсовано 3-й сезон, але причина досить недолуга.

Коли вийшов док. фільм на 25 річчя "Друзів", Фібі казала, що вони не знімали б продовження, адже серіал закінчився на позитивній ноті, а для продовження потрібно було б когось розлучати, щоб були цікаві сюжетні повороти. Власне, що відбувається тут. Кері якась беземоційна, хочеться її розтормошити і крикнути "не верю!". 

Щодо Саманти, її ввели на пару хв і якось тупо, одним дзвінком, в якому вона говорить з квартирою, а не з Кері? Недавно дивилась серіал "Гламур" з Кім Кетрол, вона чудово виглядає в кадрі на свій вік. В коментарях зустрічала, що фанати просять окремий серіал "Саманта в Лондоні" :laughing:

Темы: Серіали і кіно

17 коментарів

  • Tilia 8 вересня 2023, 19:18 1

    Я теж дивилась. Двояке враження. Че і мене бісить. І Міранда. Хоча до кінця сезону якось розібралася зі своїм життям, а але на початку то жах був. Щодо Кері, те ж якось ніяк. Ейдан. я ще за часів серіалу оригінального була в команді Ейдана. Але прикол з 5 роками, то занадто. Їм же не по 20) наче на війну збирається чи в плавання. Ну таке.
    Що дратує, то це, що вони наче списком взяли усі проблеми сучасності і впизнули в серіал. А оригінальний серіал трішки не про це. Що сподобалось - то це взуття, деякі наряди і ностальгія за улюбленим серіалом. Не треба було його чіпати)

  • samsanty 8 вересня 2023, 19:54

    Так,в цьому сезоні образи прям класні, дуже яскраві і різноманітні, цікаво розглядати. В першому якось не так було

  • Wild_fairy 8 вересня 2023, 19:20

    а де вже другий сезон є, щоб завантажити? чи тільки онлайн?

  • samsanty 8 вересня 2023, 19:52

    Дивилась онлайн, не знаю чесно

  • Ta_ta 9 вересня 2023, 13:29

    На Серіально тв. Там всі фільми українською.

  • Elenn 8 вересня 2023, 19:31 1

    "Лучшее враг хорошого".

  • 6 коментарів
  • Wild_fairy 9 вересня 2023, 18:43

    @Elenn ну я теж не скажу, що мені він зараз відгукується. Як на мене, то вони надмірно намагалися натягнути тему сексу на вік 40++, коли в більшості людей цінності вже інші і вони давно не зациклені а ні на любовних стосунках, а ні на сексі. Хоч я не проти, хай показують, що після сорока секс є, можливо просто вже мені особисто не так цікаво про це дивитися

  • Wild_fairy 9 вересня 2023, 18:44

    @Elenn але все так гарно, красиво, дивитися подобається, можливо дещо через ностальгію

  • Elenn 9 вересня 2023, 18:53

    @Wild_fairy Так, ностальгія таки )
    P.S. У мене багато за чим зараз ностальгія ...

  • Ka3a_ 8 вересня 2023, 22:32 2

    Десь згодна...мабуть я чекала іншого, якраз про вік і те що ми всі ще ого-го-го =) тому де що розчарована, але що там у 3 сезоні ще показувати...хз))

  • samsanty 11 вересня 2023, 01:10

    Можна ще Петровського дістати з минулого ))))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу