-62% на California Gold Nutrition, Gold C, вітамін С, 1000 мг, 60 вегетаріанських капсул

Містить вітамін C класу USP

Допомагає підтримувати імунітет і гарне самопочуття

Підходить для вегетаріанців

Не містить глютену, ГМО та сої

Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки

Гарантія 100 % Gold Guarantee

Вітамін C — це добре відомий незамінний вітамін, який необхідно отримувати зі щоденного раціону, оскільки наш організм не в змозі його виробляти самостійно. Gold C™ від California Gold Nutrition містить потужну дозу цього вітаміну, завдяки чому ви отримуєте рекомендовану добову норму за одне приймання.

Переваги вітаміну C Gold C™Наш продукт Gold C™ містить високоякісний вітамін C, який пройшов тричі перевірку на якість, щоб гарантувати відповідність суворим стандартам якості або навіть їхнє перевищення. Щоденне приймання добавки з вітаміном C, як-от Gold C™, може забезпечити численні переваги для здоров’я, оскільки ця поживна речовина відома своїми антиоксидантними властивостями. Було також доведено, що вона допомагає регенерувати інші антиоксиданти в організмі*. Крім того, вітамін C відіграє важливу роль у роботі імунної системи, що може сприяти покращенню загального самопочуття*.

Засіб Gold C™ від California Gold Nutrition містить вітамін C класу USP (у вигляді аскорбінової кислоти) у вегетаріанських капсулах. Ця добавка підходить для вегетаріанців, не містить глютену, ГМО та сої.

Для додаткової прозорості ми публікуємо результати в наших звітах про перевірку якості iTested, щоб ви могли переконатися в усьому самі.

Check out the iTested Report for this product to see the analysis.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від споживання їжі. Найкраще приймати згідно з рекомендаціями кваліфікованого медичного працівника.

https://ua.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-gold-c-usp-grade-vitamin-c-1-000-mg-60-veggie-capsules/61864

 

Посилання на весь розділ розпродаж -  КЛІК

Темы: обзоры, Обзоры


Теги: знижки iherb

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу