Підручники

Це просто якийсь жах. Не видали дітям підручників, ті що видали, сказали що вони старі та не підходять. Доводиться шукати батькам. І наголошують, що деякі підручники мають бути на деяких уроках роздруковані. А на деякі уроки сказали, що зовсім вчитися будуть без підручників. Ось як зарубіжну літературу,  англійську мову та історію вчити без підручника? Невже того року всі ксерили та друкували?  На 6 клас цього року дітям видали нові підручники, а 5 клас в прольоті

Темы: Поради

7 коментарів

  • Kowwka 6 вересня 2023, 08:56

    І що ж, зовсім не підходять ті книжки, що пару років тому вчили по них тисячі дітей?
    Такі цікаві в нас вчителя....
    Хіба не можна по них навчати, якщо інших немає??

  • fuxia 6 вересня 2023, 15:21

    Це не вчителі. Це зверху такий наказ. Не може бути, щоб у всіх , можливо, у більшості школах саме вчителі вимагали нових підручників.
    У нас аналогічна ситуація. 5клас. Підручників взагалі ніяких не дали. Сказали, що чекають нових по новій програмі. Шукати твори для читання приходиться в інтернеті. З інших предметів на домашню скидують скріни у вайбер.

  • fuxia 6 вересня 2023, 15:23

    @fuxia Але і на 1 клас не дали підручників. Цього року дивина якась.

  • ilonaslava 10 вересня 2023, 12:14

    @fuxia Це вже взагалі дивно

  • Rossa 6 вересня 2023, 08:58

    Вот так и учились. Английский сами перепечатали, кто купил оригинал за 600 грн, историю по старому учебнику, остальное по электронному. Кто хотел тот печатал себе сам. Как зайчики, то так то так.

  • Rossa 6 вересня 2023, 08:59

    Сейчас в 6 кл английский сами печатаем, остальное дали, география сказали старый учебник, пока электронный, зарубежка там в основном кучу рассказов читать надо, как такового учебника и не надо

  • Kowwka 6 вересня 2023, 08:58

    А такі не підходять?

    Зображення
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу