Відгомін

серіал / драма / 2022 / США, Австралія

"Відгомін" ("Echoes") — драматичний міні-серіал, прем’єра якого відбулася на Netflix 19 серпня 2022 року. 

Сюжет: Близнюки Лєні та Джина таємно мінялися місцями з самого дитинства, кульмінацією чого стало подвійне життя у дорослому віці. Після народження доньки Лєні, щороку у свій день народження, вони міняються життями. У них два будинки, два чоловіки та дитина, і у них це працює. Але їхній світ занурюється в хаос, коли одна із сестер зникає.

В серіалі всього 7 серій.

Дуже захоплюючий серіал, при чому кожний поворот сюжету дивує все більше. Я не могла відірватися від перегляду. Але дивитися треба дуже уважно, щоб не переплутати близнючек. 

7 коментарів

  • Neonilla 19 серпня 2023, 13:21

    Согласна, неплохой.

  • Tatusia 19 серпня 2023, 14:37

    Дякую. , Якраз шукаю , щось подивитись.

  • Inspiration 19 серпня 2023, 14:39

    Будь ласка

  • Ta_ta 19 серпня 2023, 15:26

    Таке накрутили-навертіли. Чоловіки знали. Вони знали. Все всіх влаштовувало. І тут на тобі, одна зникла. Інша дивується, хоча знає першу як облуплену, і все до того йшло. Серіал гарно показує приклад співзалежних стосунків, і особливо цікаво, що не між чоловіком і жінкою.

  • samsanty 19 серпня 2023, 21:02

    Маю двоюрідних сестер близнючок. Вони дуууже схожі. Я рідко з ними бачусь, і відразу не розумію навіть хто переді мною, коли поодинці. Але все одно вони різні. І близькі люди не можуть не відрізнити. Тому мені дивно, що ніхто не розумів, що сестри міняються місцями ))))
    бачила трейлер, серіал ще не дивилась.

  • IvanNa1977 20 серпня 2023, 10:16 1

    Я теж ще не дивилась, а ж приводу близнючек - цілком згодна. В мене подруги близнючки, бачусь з ними оне так часто, але переплутати нереально! ( при їх схожості я максимум здалека можу не зрозуміти, хто це, якщо вона одна)

  • Barbus_ 12 вересня 2023, 13:07

    Цікавий. Я на середині десь почала путатися у ланцюжку хто із них хто що зробив....потім зрозуміла, що це спеціально так фільм зняли, що б і самих глядачів попутати. Єдине,я не вірю, що один із чоловіків не помічав різниці у зміні тіл у постілі. Ну може ще всіх інших обманювати, але ж ... є неконтрольовані дії, слова, і вони аааж на так довго змінювалися.... я так подумала, що кінець - то вона вже по звичці буде одна грати то себе, то сестру))) це як варіант...бо вже зовсім помішана була на всьому цьому...

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу