Кіно

Почнемо.

Фільм Ейфель.Дуже чудова картина про кохання видатного інженера та багатої панянки,та створення світового шедевру Ейфелевої вежі.Обов'язково подивіться,відволічіться від сьогодення.

Старенький фільм Ватель(здається 2000 чи 2002 рік).Можливо хтось вже й бачив його,але тим,хто не дивився обов'язково раджу до перегляду.

Фільм Дуже смачно/чудово(Восхитительно/Изысканный вкус/Очень вкусно).Смачненька картина:yum:,як десерт.Сюжет плаває на поверхні,як пінка кави,все просто й зрозуміло(боротьба добра зі злом,кохання,паничі та бідняки),але кіно від того не стає поганим.Щось накшталт Шоколаду,або Малени,або,вище описаного Ватель,тільки примітивніше.Ще й незрозумілий прикол з радіо в кінці фільму,але може то в мене такий переклад був:person_shrugging:.Насолоджуйтесь.

Пригоди молодого вольтера.Сподобався міні серіал.Трішечки нехватило самого Вольтера,але кіно ж про пригоди:wink:.Розважайтеся.

Тінь Караваджо.Оце вже шикарно.І картинка,і сюжет.Можливо хтось скаже,що забагато похабщини,але такі часи були і життя художника показано без прикрас.Церква,релігія,католіцизм...боротьба,місце людини в усьому цьому вирії.Замислюйтесь.

Вавілон.Що я можу сказати с приводу цього кіно...я не в захваті,але чимось він мене зачепив.Люблю фільми про Голлівуд.Щось схоже на мікс Тарантіно та Гая Річі.Не сподобалась гра Роббі.Було пару зовсім очумілих моментів.Зірки можуть швидко спалахувати,але можуть і  швидко згасати.

Переходимо до важкої артилерії.

Бендери.От просто пройдіть повз.Якийсь безглуздий арт.Хоча сімейство таке було насправді,і творило воно не зовсім добрі речі.

Переповнена кімната.Непоганий серіал.Всі серії вже вийшли.Не можу його якось оцінити,бо спершу прочитала книги про Біллі Мілігана,а потім вже дивилась серіал,в якому від історії про Біллі мало чого є.

Таємнича історія Біллі Мілігана та Війни Мілігана(саме в такому порядку потрібно читати) це книги,для тих кому цікавий момент про таку хворобу,як множинний розлад особистості.Історія про реальну людину.Книжки дуже захоплюючі.Але для мене Мілігана залишився нерозгаданою загадкою.Чи був у нього насправді такий розлад,чи ні:person_shrugging:?Чи таким чином він просто хотів уникнути покарання за свої злочини,може був психопатом та вдалим актором?

На цю ж тему фільм Сібіл.Непоганий фільм,майже все по книзі,але дуже скорочено,хотілося щоб сценаристи показали трішечки більше про життя цієї дівчини.Книга мене вразила.

Ще на цю тему фільм Три обличчя Єви.Трішки такий чудернацький фільм,але спишимо на 50- ті роки.

Далі йде Кімната страху.Старенький триллер,але тим хто не дивився ще рекомендую.

Щось не так з Кевіном.Вже колись тут його пропонували до перегляду.Важке кіно.Згадала його,бо нещодавно дивилась "Привіт,Герман".Фільми про дітей-стрілків.Перший випадок це реальні події.

Фільм "Диво".Непогано.Вп'єть релігійна тематика,зашореність,трішки фемінізму.Можна глянути.

І те,що мені дуууже сподобалось

Поліція Парижа 1900 і Поліція Парижа 1905.От не сподівалась я таке побачити від французів.Для мене вони майстри комедії та драми/мелодрами,а тут гарненький такий триллер,та щей два сезони.Тим,хто полюбляє вбивства,розслідування та початок 20-го століття однозначно рекомендую.Десь трохи  схожий на Вулиці Потрошителя,може трішечки на Алієніста.

Фільм "Гончие любви".Поціновувачам "про маньяків" рекомендую.Фільм на реальних подіях про парочку,які виловлювали молоденьких дівчат,"розважалися" з ними,а потім вбивали.Особливо страшних якихось моментів в ньому немає,але цікавий.

Серіал Рілінгтон-плейс з Тімом Ротом(2016,є ще екранізації цього фільму інших років).Вже нещодавно писала за нього в коментарях.Мені сподобався серіал.Неспішний такий,в англійській манері.

Ще рекомендую англійський серіал Вбивство на фермі "Уайтхаус".На реальних подіях.Цікавий.

Сподобалась зовнішність актора з серіалу про який вище написала Фреді Фокс,вирішила подивитись з ним фільм "Клуб бунтарів".Ну,таке...щось незрозуміле що й до чого.Крім гарненьких хлопчаків нічого особливого.Можна глянути,але як все цікаве вже передивились.

Фільм Меню.Багатообіцчючий початок,але в кінці фільм,на мій погляд,просто здувся.Можна глянути один разок.

Ще дуже рекомендую любителям серіалів про розслідування серіал "Вбивство за Фрейдом".Мені сподобався,класний.Має 3 сезони.

Темы: Серіали і кіно


Теги: кiно, фiльми

16 коментарів

  • Nataly 1 серпня 2023, 13:29 1

    Ого, я бачила тільки 2 фільма з усіх, дякую

  • Nata_wa 1 серпня 2023, 13:29

    Дякую :tulip::thumbsup:

  • Viktori_a 1 серпня 2023, 13:56

    Дякую!

  • Rossa 1 серпня 2023, 14:19

    Дякую. Зараз дивлюся Чужестранка, серіал. подобається, але багато серій. Дівчина з 1943 чи 47 перемістилася у часі на 200 років назад і намагається вижити в тих часах. Гарні актори, зйомки, але він я так зрозуміла ще не закінчений. Початок зйомок у 2014 року і кожен рік виходять серіїї. Типу в наступному році вже буде кінець

  • 1 коментар
  • Alinkamalinka 1 серпня 2023, 14:27 2

    Нещодавно дивилась серіал накшталт чужестранки(про кохання) але забула його назву.Згадаю то докину тут.Можливо комусь сподобається про кохання.

  • Brend 1 серпня 2023, 23:44

    Вот когда закончат снимать тогда и я посмотрю)

  • Rossa 10 серпня 2023, 19:33

    @Brend Щось я не шмогла також. На другому сезоні почалася спражня казка.... Хоча цікаво як вона повернеться назад, але щось дуже багато екшена в кожній серії.

  • Tatusia 1 серпня 2023, 14:46

    Дякую:sunflower:

  • Helena 1 серпня 2023, 20:54

    Дяка)

  • cheesecake 1 серпня 2023, 21:29

    Ого. Почну з початку вашого списка) Дякую❤

  • Alinkamalinka 1 серпня 2023, 22:14

    Дівчата,нема за що дякувати:hearts:Приємного перегляду.

  • Kasatkar 2 серпня 2023, 12:22

    Мені оцей сподобався дуже !

    Зображення
  • vetka 5 серпня 2023, 21:15

    О, нарешті) я вас тут виглядаю періодично)

  • vetka 5 серпня 2023, 21:18

    Список супер, дякую. Як ви їх запам'ятовуєте??)

  • Alinkamalinka 6 серпня 2023, 01:02

    @vetka Я скріню те,що не можу запам'ятати:upside_down:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу