Класна ціна на омегу та віт С. 5.95 за 2 позиції. Можна окремо.

California Gold Nutrition, Gold C, вітамін С, 1000 мг, 60 вегетаріанських капсул

Опис

Gold C™, 1000 мг, від California Gold Nutrition

Містить вітамін C класу USP

Допомагає підтримувати імунітет і гарне самопочуття*

Підходить для вегетаріанців

Не містить глютену, ГМО та сої

Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки

Гарантія 100 % Gold Guarantee

 

Вітамін C — це добре відомий незамінний вітамін, який необхідно отримувати зі щоденного раціону, оскільки наш організм не в змозі його виробляти самостійно. Gold C™ від California Gold Nutrition містить потужну дозу цього вітаміну, завдяки чому ви отримуєте рекомендовану добову норму за одне приймання.

Переваги вітаміну C Gold C™Наш продукт Gold C™ містить високоякісний вітамін C, який пройшов тричі перевірку на якість, щоб гарантувати відповідність суворим стандартам якості або навіть їхнє перевищення. Щоденне приймання добавки з вітаміном C, як-от Gold C™, може забезпечити численні переваги для здоров’я, оскільки ця поживна речовина відома своїми антиоксидантними властивостями. Було також доведено, що вона допомагає регенерувати інші антиоксиданти в організмі*. Крім того, вітамін C відіграє важливу роль у роботі імунної системи, що може сприяти покращенню загального самопочуття*.

Засіб Gold C™ від California Gold Nutrition містить вітамін C класу USP (у вигляді аскорбінової кислоти) у вегетаріанських капсулах. Ця добавка підходить для вегетаріанців, не містить глютену, ГМО та сої.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день.

https://ua.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-gold-c-usp-grade-vitamin-c-1-000-mg-60-veggie-capsules/61864

 

California Gold Nutrition, омега-3, риб’ячий жир преміальної якості, 180 мг ЕПК / 120 мг ДГК, 100 капсул із риб’ячого желатину

Опис

Омега-3 риб’ячий жир преміальної якості California Gold Nutrition®

Містить риб’ячий жир високого ступеня очищення, отриманий з усього світу

Концентрований і молекулярно дистильований продукт

Підтримує загальне здоров’я імунної системи*

Сприяє оптимальному ліпідному профілю*

Не містить глютену, ГМО та сої

Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки

Гарантія 100 % Gold Guarantee

 

Омега-3 жирні кислоти — це один із видів «корисних жирів», які містяться в багатьох рибних джерелах і які організм може використовувати для підтримки різних функцій. Риб’ячий жир преміальної якості з омега-3 від California Gold Nutrition містить кілька омега-3 жирних кислот, зокрема ДГК та ЕПК, які можуть допомогти вам отримувати достатню кількість цих поживних речовин щодня, сприяючи здоров’ю багатьох систем організму*.

Переваги добавок з омега-3Якщо ви не можете додати достатню кількість омега-3 у свій раціон із їжею, щоденний прийом добавки може допомогти вам підтримувати достатній рівень корисних жирів. Це пов’язують із підтримкою оптимального ліпідного профілю*. Крім того, вважається, що достатнє споживання омега-3 забезпечує інші переваги для здоров’я, як-от зниження ризику серцево-судинних захворювань, здорову роботу мозку та підтримку загального імунітету*.

Риб’ячий жир преміальної якості з омега-3 від California Gold Nutritionвиробляється молекулярною дистиляцією та містить 180 мг ЕПК і 120 мг ДГК на 1 капсулу високоочищеного концентрованого натурального риб’ячого жиру з усього світу, що відповідає суворим стандартам контролю якості. Капсули з риб’ячого желатину не містять інгредієнтів, що походять зі свинини й великої рогатої худоби, і виготовляються в штаті Каліфорнія, США з закордонних інгредієнтів.

Рекомендації із застосування

Приймайте 2 капсули на день.

https://ua.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-omega-3-premium-fish-oil-180-epa-120-dha-100-fish-gelatin-softgels/62118

Темы: обзоры, Обзоры


Теги: iherb, знижки iherb

2 коментаря

  • ignis_albus 2 серпня 2023, 10:40

    Доброго ранку. Яка фінальна ціна?

  • Fistashka85 2 серпня 2023, 11:04

    Добрий ранок

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу