Татарів Відпочинок зайдіть

Доброго мирного дня) 

село Татарів Іваново Франківська область,хто відпочивав,чи сподобалось вам,якщо так то що саме,і що не сподобалось. 

Вимоги у мене не великі,спокій,тиша, гарні краєвиди та водоспади) 

Мені як людині яка взагалі в Карпатах не була, цікаво все,і хотілось би не дуже далеко заїжджати,їхати буду з Києва,тому чим ближче від мене по карті буде тим краще.  Татарів розглядаю за відгуком знайомої,але це не остаточна зупинка. 

Попередня тема з цьому приводу була скупа  на коментарі,тому пишу знову в надії що хтось ще щось порадить) 

Дякую)


Теги: татарiв вiдпочинок

18 коментарів

  • bondar_vv 27 липня 2023, 16:45

    Не знаю, чи допоможе Вам мій коментар.
    В Татарові я не була...але скажу так...В Карпатах та Закарпатті особисто мені гарно скрізь і завжди..За кожним новим пагорбом відкиваються неймовірно гарні краєвиди. За це можете не хвилюватись.
    Але зараз в тому напрямку аншлаг... Я також збираюсь на відпочинок...шукала дуже довго...всі ті місця, куди б я хотіла поїхати, були або розпродані, або дорого, або не зовсім те, чого я хотіла б на відпочинку...
    Але їдьте обов'язково...перезавантаження в горах неймовірне...а воно нам всім сьогодні необхідне, мов повітря.

  • Vvika 27 липня 2023, 18:59

    Дуже давно, коли я перший раз їхала в Карпати, обрала саме Татарів. Мені сподобалось. Але ми кожного дня їздили щей на екскурсії всюди. Гарний вибір ви зробили жаліти не будете точно. А де плануєти знімати житло?

  • Vanilnaya 27 липня 2023, 20:20

    Садиба Живиця

  • glazzz 27 липня 2023, 20:45

    Перший раз їхали в Яремче, сподобалось. Є де гуляти і що подивитись.
    Цього року плануємо Славське, на Яремче не можу придбати квитки( хоча також хотіли в Татарів.

  • E_l_e_n_a 27 липня 2023, 22:36

    Тиждень, як повернулися.Була з дорослою донькою та сином 11 років. Не можу сказати, що в захваті саме від Татарова. В самому місці не дуже багато місць, де можна поїсти, в нашому готелі не було кухні, тому для нас це стало проблемою. Їли в "Гуцульський хаті", це ближче до вокзалу, дорога вздовж дуже інтенсивної траси. Є магазин Атб, до нього 1,5 км. Ми намагалися щодня кудись поїхати. Якщо зберетесь на гору Хом'як виїздайте як можна раніше, з часів 10-11 вже дуже багато людей. В самому Татарові можна сходити на пару годин на гору, річку, природа казкова, зараз все квітне, аромат скажений.

  • KaravanCk 28 липня 2023, 19:58

    Сьогодні забронювала житло в Татарові, їду також з дитиною. В планах г.Хом'я, Шешори, Ворохта і Косів, а на місці будемо орієнтуватися по погоді і настрою.

  • 6 коментарів
  • KaravanCk 31 липня 2023, 15:54

    @E_l_e_n_a Дякую.

  • Vanilnaya 31 липня 2023, 23:36

    @E_l_e_n_a Доброї ночі. А куди там ще можна зходити?

  • Vanilnaya 31 липня 2023, 23:37

    @E_l_e_n_a У них є якесь кафе, з їхніми стравами?

  • Коментар видалено

  • E_l_e_n_a 1 серпня 2023, 12:21

    Ми жили в "Лелеч", там не готують, поруч Віла Біла, є ресторан, но було багато людей та ціни вищі. шукали в тому боці, нам казали що можно поїсти в "Китедж Світлана", там виявилось лише під замовлення. Поруч там якась колиба, але до працює19. Але якщо у вас житло біля вокзалу, то це далеко. В нас з їжею в Татарові не склалося. Ще й в отеле не було ні посуду, ні місця де гріти, якщо десь купити. Цей момент підпортив відпочинок. В "гуцульскій хати" помірні ціни, та смачно, якщо ви поруч, не шукайте кращого. Може щось є в сторону церкви та далі, ми там не шукали.

  • E_l_e_n_a 1 серпня 2023, 12:31

    Зображення
  • E_l_e_n_a 1 серпня 2023, 12:25

    Ще додам за транспорт. Якщо кудись виїхати, краще дивитись рейсові автобуси, зупинки є на трасі, ціни в тричі дешевші. До Букавеля 30, Ворохта 20 грн.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу