Хто їздив автобусами Укрпас? Як вам?

Шукаю білети на "вчора", тому вибір дуже маленький. Їздила автобусом Лійк Басс, задоволенна комфортом. У них був туалет,кондиціонер,кава машина,планшети, але в Молдові вони не їздять. Залишились купити білети на Укрпас, але мені одразу сказали, що туалети там зачинені. А їхати 13 годин, хочу і з зупинками , але,але... Хто їздив цим перевізником, як вам ці автобуси варто їхати їми чи шукати інші варіанти? Або підкажіть ,якогось гарного,перевіренного перевізника з Києва до Кишинева 

Темы: Поради відпочиваючим

12 коментарів

  • Kotya_3 6 липня 2023, 12:43

    Ми їздили. Саме до Кишинева.Туалети дійсно зачинили і нікого не пускали. Треба було терпіти до зупинок. Але!! На деяких запланованих зупинках вони не зупинялися. Люди почали ругатися, що в туалет хочеться, то вони на дорозі зупинялися і люди в кущі йшли.

  • 8 коментарів
  • MamaLina 6 липня 2023, 13:48

    @Kotya_3 Дякую вам) вибору нажаль в нас іншого не має

  • Ludmila36 6 липня 2023, 14:37

    Їхали в Болгарію, первізник, щоправда, інший, туатети були відкриті і до кінця маршрута це був страх( Воду рідко хто змивав, туалети за 28 годин жодного разу не прибиралися( За декілька годин до приїзду вже дуже смерділо.

  • MamaLina 6 липня 2023, 18:25

    @Ludmila36 Ми до цього їхали через LikeBus,то я дуже задоволена. Але цей перевізник в Молдові не їздить. То там був відкритий туалет ,ніякого запаху,вода змивалась і рукомийник був. Планшети в кожному кріслі , мультики,фільми,музика. Кондиціонер, вайфай, розетки та кава машина з чаес та кавою. Прям мені дуже сподобалося.
    А тут , я не знаю що нас очікує

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу