Безкоштовна програма допомоги жінкам у пошуці роботи в Україні та закордоном

Соціальна безкоштовна ініціатива Fearless Girls (“Безстрашні дівчата”) була створена у квітні 2022 року Асоціацією інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine за підтримки CFA Institute у відповідь на виклики повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Програма розрахована на українських жінок, які мають фінансову або економічну освіту і хочуть отримати допомогу з пошуку пропозицій роботи або інших можливостей професійного зростання в Україні та за кордоном. 

Ми працюємо над тим, щоб залучити до програми якомога більше міжнародних, українських компаній і організацій та допомогти українським жінкам залишитися у професії.

 

CFA Society Ukraine є неурядовою, неприбутковою асоціацією та представництвом в Україні міжнародної мережі спільнот сертифікованих фінансових аналітиків (CFA) - CFA Institute, яка об’єднує фінансистів та інвестиційних професіоналів з понад 180 країн світу.

 

Ми піклуємось про кар’єрне зростання представників галузі фінансів та інвестицій через пропозицію вакансій, навчаючи спілкуванню з рекрутерами, презентації свого досвіду та навиків.

 

Ми проводимо численні події: від макроекономічних прогнозів до вузьких питань з інвестиційного аналізу окремих галузей. З 2010 року є організаторами Українського Інвестиційного Форуму. Уже більше 10 років організовуємо освітні конкурси для студентів Research Challenge - з інвестиційного аналізу, та Ethics Challenge з вирішення етичних кейсів. Є творцями двох онлайн курсів на провідних освітніх українських платформах, а також створюємо ініціативи з фінансової грамотності..

 

Що буде далі після реєстрації?

 

У міру того, як до ініціативи Fearless Girls приєднуються партнери, ми будемо надсилати вам їх можливості на електронну пошту, вказану в анкеті. Це можуть бути (безкоштовні) тренінги, вебінари, професійні курси, менторство, членство в закордонних фінансових асоціаціях, програми стажування чи вакансії, - тому нам так необхідна інформація про ваш професійний досвід. 

 

Поки ви чекаєте

 

Збір та аналіз інформації займе певний час, тож поки що ми пропонуємо вам переглянути вакансії зі сфери фінансів, розміщені на сторінці нашого кар’єрного центру https://bit.ly/3yBuDTg

 

Також ви можете скористатися освітніми курсами, які підготувала CFA Society Ukraine спільно з партнерами для покращення знань про фінансовий ринок та інвестиції. Вони є безкоштовними та доступні після реєстрації.

 

Курс «Основи фінансів та інвестицій» на освітній платформі Prometheus. Має 16 різних модулів, допоможе поліпшити знання про фінансовий ринок, розкриває, що таке інвестиційний ринок і хто його учасники, а також пояснює природу різних інвестиційних інструментів.(https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+FIN101+2020_T2/about).

 

Онлайн-курс симулятор «Етика фахівця з фінансів та інвестицій» на платформі EdEra. Курс складається із 8 модулів, у його основу покладені Кодекс етики та стандарти професійної поведінки CFA Institute. Ви можете пройти різні кар’єрні етапи фахівця з інвестицій (від стажера до CEO) та у форматі коротких діалогів детально розглянути ці стандарти та навчитися вирішувати етичні кейси різної складності. (http://ed-era.com/ethic-finance).

 

Більше про нас ви можете дізнатися на наших сторінках соціальних мереж або вебресурсах:

Facebook https://www.facebook.com/CFASocietyUkraine

Linkedin https://www.linkedin.com/company/1866517

Telegram https://t.me/+UZy_4PzScpZjOGJi

YouTube https://www.youtube.com/user/CFAUkraine2

Website https://ua.cfaukraine.org/ та https://bit.ly/41Rzrki

2 коментаря

  • soncse 13 травня 2023, 17:14

    А як можно реєструватися?

  • GlamKid 13 травня 2023, 17:58 1

    Перейдіть на сайт, створіть акаунт, додайте LinkedIn чи резюме. Вони роблять розсилку

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу