Що це могло так вкусити?

Не зрозуміла яким чином і коли, тільки побачила червоні укуси.. Не чешеться.. Шо це вкусило?

 

 

 

 

 

 

 


Теги: укус комах

12 коментарів

  • JuliaLesnaya 8 травня 2023, 05:34 14

    Це могла бути звичайна мошка, часто вона лишає виражену реакцію на шкірі, довго сходить.
    Вибачте, питання. Скажіть, як Ви дізналися про цей форум, клуб? Ви зареєструвалися вночі і одразу запитання про укус. Це не медичний форум, не профільна група,що її можна знайти за запитом, навіть просто йти повз не вдасться. Щоб орієнтуватися на сайті, потрібно бути зареєстрованим хоча б день, протягом якого сидіти тут вивчати стиль, сенс, навігацію... Останнім часом, як гриби після дощу, нові акаунти і питання в області медицини, догляду за дітьми тощо. І потім нуль відповідей від дописувача. І потім навіть на сайт не заходить. І наче питання звичайні, нормальні, побутові, але ж це явно інша історія, з новими акаунтами...
    Люди, які є думки? )

  • Julia_ 8 травня 2023, 09:17 3

    Юля, ті ж запитання :thinking:
    Іноді мені здається, що це намагаються форум розворушити ,мабуть, адміни.
    Іноді думаю, що хтось собі робить про запас акаунт, тобто створив, типу хай собі буде, а як знадобиться, то з нього писатиме , і він буде вже не новий і всі спокійно на нього реагуватимуть, якось так.
    На рахунок збоченців, то деякі теми нових авторів так, підпадають під таку категорію користувачів, але ж начебто не всі :thinking:, хоча важко визначити, від чого ті збоченці шаленіють ...

  • JuliaLesnaya 8 травня 2023, 09:58 5

    @Julia_ Якщо це "наші" адміни, то я глибоко розчарована і це ще один плюс до причин забувати про сайт. Бо такі прийоми не дієві тут, тупі, може бути як разова акція, але на тому все, тут консервативна публіка і новенького з пересторогою вивчають, ще й дідівщину можуть влаштувати), навіть я))))))) Хіба що адмін прийшов такий же новенький, молодий, з якимись сучасними пізнаннями смм, що може працює десь в Інста і на молодий контингент , але тут цей номер не проходить. То цьому адміну ще свої влаштують дідівщину :stuck_out_tongue_winking_eye:
    А от " запас" акаунтів, так, може бути, бо іноді реклама ворожок, російських ресурсів і просто херня йде від мовчазного пару років до того аккаунту. Хоча, може їх купують ще, для швидкого використання. Але писати просто про укус із запасного, дивно, бо ж то не про коханку чоловіка, навіть не про інтим))), що там таємного? Всі в курсі, що новеньким відповідають мало неохоче, без подробиць, а "своєму" ще в приват розпишуть, лікарів і бабок порекомендують)))

  • wellwisher 8 травня 2023, 08:59

    Клопы?

  • IRAWADI 8 травня 2023, 09:00

    По высокой траве ходили ? Похоже на укус клеща ,мошка ещё не летает.

  • 4 коментаря
  • JuliaLesnaya 8 травня 2023, 10:00

    @JuliaLesnaya Но у нас тут лес под окном)

  • JuliaLesnaya 8 травня 2023, 10:04 3

    @IRAWADI А пользователь ночью мог адрес первый попавшийся написать, к Киеву обычно меньше вопросов))), это как общий адрес. Сам пользователь может быть из Египта))))

  • evita 8 травня 2023, 10:21 1

    Полтавщина, кусаються ще й як..

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу