Без теми

Дівчатка як справляєтесь із депресією. Я щось взагалі розклеїлась. Писала раніше що приймала ципралекс. Збилась з всього, нічого не приймаю. Писала раніше що чоловік ігроман, ніби заспокоївся, але все йде до завершення стосунків. Чесно, я б ніколи не могла подумати, що зі мною може таке статись, тобто що я можу так рано і раптово втратити маму, з чоловік теж немає добра. Залишились батько та стара бабуся, не знаю чи повертатись назад в село, важко так без підтримки та й допомоги по господарству. Я просто заплуталась, все думаю і думаю. Спати по ночах не можу.

9 коментарів

  • Tatusia 17 квітня 2023, 17:55

    В мого тата підтверджений лікарями діагноз депресія , тут тільки призначення від лікаря , самі нічого не пийте , бо навіть проста валер'яна в побічних діях є депресія .

  • Solod_ka 17 квітня 2023, 19:51

    Підтримую попередній коментар. Лише до лікаря якщо в Вас дійсно депресія. І лікуватись під наглядом лікаря - самостійно нічого не відміняти, не змінювати, не додавати.
    По хорошому -
    Спочатку ліки( призначені психіатром, чи неврологом, який на цьому спеціалізується) можливо декілька одночасно буде (антидепрессанти+ наприклад транквілізатори(щоб тривожність зняти, якщо є, або якщо з'явиться) , чи інші, на думку лікаря.)
    Слідкуйте за своїм станом - чи гірше стало, чи краще, чи щось додалось, чи щось почало проходити - і кажіть про це лікарю, щоб корегував під Вас. Правильне і потрібне для для Вас лікування може бути підібране не одразу. Все має коригуватися в залежності від Вашого стану.
    По хорошому, потім має бути психотерапія.
    Ліки мають стати "милицями", які підтримають і допоможуть не зійти з розуму і витримати біль який буде вилазити на поверхню під час психотерапії.
    Але Ви його пропрацюєте і стане легче і ясніше, зрозуміліше.
    Деяким допомогають і самі лише ліки.

  • Solod_ka 17 квітня 2023, 19:53

    Можливо краще піти до іншого лікаря, ніж та, у якої були минулий раз. Але це Ваше рішення

  • Viktorivna11 17 квітня 2023, 20:42

    інший лікар тобто невропатолог казав пити буспірон, я його приймала трішки

  • 1 коментар
  • Wild_fairy 17 квітня 2023, 22:00

    трішки того поприймала, трішки цього... а якщо антідепресанти починати і кидати, то буде ще гірше, буде відкат, їх треба пити довгостроково, по півроку, а то й рік

  • Viktorivna11 18 квітня 2023, 15:52

    @Tatusia у мене ніякого діагнозу не має, просто несприйняття себе як буде далі, війна і ці стосунки в сім'ї мене добряче підкосили. Хочу з цього стану вийти сама, без ліків

  • Tatusia 18 квітня 2023, 17:02

    @Viktorivna11 Нажаль не підкажу .Зараз нервова система в багатьох не дуже.
    Пробуйте .

  • Ludmila1974 18 квітня 2023, 19:10

    трітіко +бетамакс . рецепт призначав невропатолог .

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу