Ще трішки про кіно

Чудова екранізація однойменного роману Бальзака.Раджу всім,навіть тим,хто не дуже полюбляє класику.Пам'ятаю,в юності дуже любила романи цього автора.Фільм чудовий,глибокий.В ньому прекрасно все:і декорації,і музичний супровід,гра акторів.Обов'язково подивіться,хто ще цього не встиг.

Дуже класний австрійський  добре "збитий"тріллер.От чесно,була дуже здивована.В ньому є все:маньяк,привід для вбивств,трупи,розслідування,все чітко і ясно.Не нудний,динамічний.У відгуках багатьом не сподобався метод зйомки фільму(десь трішки мені нагадав фільм Відок) і подача декорацій.Але я вважаю,що завдяки цьому режисеру досить вдало вдалося передати часи післявоєнної Австрії.Фільм досить темний,але я вважаю  це теж задумка режисера.Держава і люди поєднані поразкою,непорозумінням,питаннями,на які ніхто не може дати відповідь.Це все проджує чудовиськ.Імперія рухнула,але життя триває,і люди мусять пристосовуватися до нього.

Ну,таке.На один разок, і то,як що всі цікавинки вже переглянуті.Хоча сюжет є.Фільм хоча й 2005 року,але таке відчуття начебто пірнула в 90- ті.

Фільм "Не беспокойся,дорогая".Це було несподівано.Нічого особливого не очікувала від цього фільму, але сюжет здивував.Якщо надумаєте переглянути,то моя порада-не читайте анотацію до фільму.Дуже гарні наряди,несподіваний сюжет,не скажу,що прямо,захоплююча гра акторів,але подивитись можна.Дуже люблю фільми про Америку 50-60-х.Якщо в кого є цікавинки-діліться.

Фільм з категорії ''твердий середнячок",для мене щось на кшталт Наркоз,Бункер,В її очах,Дівчина в тумані, Тіло,Лофт,та інші.Подивитись можна.

2007.Такі відгуки на нього були,але для мене це один з небагатьох фільмів,який я не додивилась:person_shrugging:Ну так нудно,ну так не цікаво.Можливо хтось колись бачив це кіно,то напишіть в чому суть.

Чудово.Дуже раджу до перегляду.

Італійський серіал.Прекрасна Венеція.Сюжет є, тим паче логічний такий сюжет,є розслідування.Начебто і непоганий серіал,але мене трішки підбішувала головна героїня,особливо момент з затримкою часу,коли вона заправляла волосся за вуха.Але тема серіалу актуальна-торгівля дітьми.Динаміка є.Раджу подивитися.

Фільм "Всевидящее око".Що сказати...погано.Навіть Крістіан не витягнув цей фільм,хоча й добре намагався:slight_smile:Щей в сюжет,на якусь холеру, Едгара По втягнули.Якось все зкомкано,паралельно йде дві сюжетних лінії:одна взагалі незрозуміла,а інша стандартна для багатьох триллерів.Не раджу,але може хто й подивиться,і комусь сподобається.

Старенький триллер із серії "мои глаза".Почала дивитися і згадала,що вже давно колись бачила його.Але я вперта і таки додивилась цей "шедевр "до кінця.Думаю ви все зрозуміли.

Міні серіал.Начебто й не все так погано.Дуже гарні сукні у дівчат,особливо у головної героїні.Але її гра...це жах.Її обранець теж мені не сподобався,все в очі лізли його покаті плечі,малий зріст.Вбивцю досить швидко вирахувала.Але такий сучасний серіал,я б сказала стильний.Можна й переглянути,серій не багато.

Що сказати з цього приводу:thinking:?Дель Торо персонаж неоднозначний для мене.Артхаус я не дуже полюбляю і розумію.Але,наприклад,його" Лабіринт фавна" для мене чудовий фільм."Кабінет" йде як міні розповіді-казки.Заявлено як жахи.Я подивилась 4 сюжети.На більше мене не хватило.Я не розумію жахи (хоча раніше це був один з найулюбленіших жанрів),мені не страшно.Вже давно не бачила ужастік на 10 балів(хоча самий страшний жах це кацапи і наша Верховна Рада з кабінетом міністрів).А казки не люблю.Зате спецефекти в фільмі просто чудові.Скоріше раджу,чим ні,бо не можу як потрібно оцінити фільм.Картинка гарна,суть-казка.

Нарешті і я його переглянула(навіщо незрозуміло).Писати за це кіно мені нічого,та й інші дівчата вже писали за цей фільм.Вище вже казала,що жахи для мене не страшні і тому не можу адекватно оцінити фільм.А от Кінга обожнюю♥️

Темы: Серіали і кіно


Теги: фильм утраченные иллюзии

18 коментарів

  • Ahava 9 квітня 2023, 23:42

    Дякую кидаю в обране.

  • Alinkamalinka 9 квітня 2023, 23:55

    Заходьте в першу частину,там теж багато цікавинок.

  • Olenka_Fot 10 квітня 2023, 02:22

    Не ну вы издеваетесь) спасибо!)

  • zorya 10 квітня 2023, 19:57

    Ага
    Теж такі думки))) це так затягує, особливо серіали
    А скоро Паска...поботи по дому купа)))

  • Lena4114 10 квітня 2023, 08:28

    О! Спасибо вам большое!

  • vetka 10 квітня 2023, 09:26

    Підбірки супер, не бачила є "Королева змій"? Свіжачок, історичний з іронією.

  • Alinkamalinka 10 квітня 2023, 10:55

    Не бачила ще.Зараз почитаю за нього.

  • Galina777 10 квітня 2023, 11:01

    Спасибо) Я уже 2 дня ваши рекомендации смотрю)

  • zorya 10 квітня 2023, 19:59

    Ще гугл деколи видає рекомендації
    От 1+1 фільм,я якось його переглянула ще раніше ,але мельком,паралельно готувала
    А вчора сіла і спокійно передивилася ще раз
    Душевний фільм

  • Alinkamalinka 10 квітня 2023, 21:00

    Так,душевний.Для мене він про незламність духу і підтримку,споріднену душу поряд,друга,який зможе допомогти в важкий час.

  • panya 10 квітня 2023, 20:16

    Дякую. Дуже сподобався ваш вираз про кацапів і Верховну раду. Так і хочеться між ними "дорівнює" поставити. Буде час-подивлюся. Дуже люблю Кінга, але більше читала, ніж дивилася.

  • Alinkamalinka 10 квітня 2023, 21:01 1

    Читаючи новини,аналізуючи дії і прізвища я вже давно поставила цей знак рівняння.

  • vetka 17 квітня 2023, 20:53

    Рекомендую.Британія 18ст. Драма, містика. 8 серій.

    Зображення
  • 2 коментарі
  • Alinkamalinka 18 квітня 2023, 01:15

    @vetka Рекомендуйте ще щось.Бачу у нас схожі смаки.Я ще на днях подивилась "Чорний птах",серіал на реальних подіях.От,що саме цікаве,поки дивилась його,то не вірилось,що так буває і вже хотіла хаяти сценаристів за те,що фігню казкову наснімали.А потім пішла почитати за персонажів серіалу,і знайшла випуск CNN, присвячений тим подіям та головним героям тих подій і дуже здивувалась,бо не те що сценарій,а навіть деякі фрази реальні.

  • vetka 23 квітня 2023, 00:17

    @Alinkamalinka Випадковий фільм, зацікавив актор по постері, сюжет взагалі неочікуваний. Гідне кіно, залишає купу вражень...

    Зображення
  • Alinkamalinka 23 квітня 2023, 09:02

    @vetka Дякую.Бачила цей фільм.Мадсон моя любов:heart_eyes:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу