-60% California Gold Nutrition, комплекс мультивітамінів для щоденного прийому в період вагітності й грудного вигодовування, 60 капсул з риб’ячого желатину

З альфа-ГФХ та омега-кислотами

60 капсули з риб’ячого желатину (не містять свинячого та бичачого желатину)

Для підтримки вагітності й розвитку плода

Продукт не містить глютену та ГМО

Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки

 

L-альфа-гліцерилфосфорилхолін, або альфа-ГФХ, — це фосфоліпідна сполука, яка входить до складу мозку. Дослідження показали, що альфа-ГФХ, як і жирні кислоти омега, підтримують здоров’я мозку та когнітивне здоров’я*.

Комплекс мультивітамінів для щоденного прийому в період вагітності й грудного вигодовування від California Gold Nutrition — це мультивітаміни, в яких поєднано альфа-ГФХ й жирні кислоти омега в капсулах з риб’ячого желатину. Цей комплекс мультивітамінів для щоденного прийому у період вагітності та грудного вигодовування розроблено для підтримання здорової вагітності та розвитку плода.

 

Рекомендації із застосування

Приймайте 2 капсули на день, незалежно від прийому їжі. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

https://ua.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-prenatal-multivitamin-60-softgel/89039

весь розпродаж за посиланням

https://ua.iherb.com/specials

Темы: зарубежные магазины


Теги: скидки, акции, акции и скидки, знижки iherb

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу