Перманентні брови

Як і чим краще вивести і виправити роботу криворукого "майстра" вийшли різні по ширині,висоті,права нижче,ліва вище,короче шопопало. Майстра обирала по відгукам,у неї є досвід, багато гарних робіт,але я була тим самим комом. Одразу скажу,до робилось не в підвалі за 500 грн. Робила на початку травня 22 року,сама робота 1000 і 500 за корекцію. Я одразу їй сказала,що вони криві,різні,вона їх тричі корегувала,але вийшло що вийшло. Хочу звести,і виправить. Питання як,і чим буде краще? Поділіться своїм досвідом,чи лишається шрам,які наслідки взагалі після виведення. 

 

 

 


Теги: перманентный татуаж

10 коментарів

  • Коментар видалено

  • ChildrensPlace 2 квітня 2023, 22:11

    Добрий день. Шукайте хто процює на такому лазері Неодимовый лазер сверхкороткого импульса Pico-Light Blue Shine. Одна процедура замість 3-х на звичайному, ну і треба дивитися якщо теплий тотпотрібно і ремувіром видаляти. Але це мій досвід.

  • Willska 2 квітня 2023, 22:33

    Видалила старий татуаж, але в мене були темно - коричневі, майже чорні, мабуть разів 8, шрамів не залишилося. Але була опухліть ( інколи сильна ) і наче кровоподтьки( не знаю, як пояснити). зараз зробила нові пудрові.

  • Willska 2 квітня 2023, 23:04

    Забула написати, видаляла лазером

  • Ryda_ 3 квітня 2023, 08:00

    А вы отзыв где-то плохой оставили? Вот- вот... эти отзывы или не пишут или удаляют. Я попала на такого же горе мастера. Пока мне делала, сидела и сама себя хвалили как ей нравится. Я встала и офигела. Говорю они ж разные, говорит ничего на корекции поправим. Работа 1500 грн, корекция 750 ггрн.спустя неделю брови посветлели, приходится карандашом в некоторых местах подкрашивать, ну и выравнивать, чтобы были одинаковые. На корекцию я к ней не пошла.

  • Vanilnaya 3 квітня 2023, 09:19 1

    А писати нема де,її нема у соц мережах,ніби як. Я ж пішла до неї,після того як моя знайома у неї зробила,у неї вони гарні,рівні, вона задоволена її роботою, неодноразово робила у неї корекцію. І вже пізніше,коли моя інша близька подруга мала іти до неї щоб переробить свої,бо їй цього майстра дуже хвалила її співробітниця,я її ледь відмовила не псувати собі обличчя.
    В цій ситуації все неоднозначно,напишу я наприклад у фб чи інсті відгук про її невдалу роботу,і думки розійдуться,будуть за,і можливо будуть проти. Я пішла до неї на консультацію,вона мені розказала,що не так, що треба виправити,я бачила її роботи (ну ніби як її) сертифікати,бо цікавилась,чи має вона медичну освіту. Вона винаймає два кабінети,в одному з центральних приміщень. Клієнтів теж я думаю не декілька чоловік

  • mariwka2209 3 квітня 2023, 11:22

    Могу скинуть ник в Инстаграмм, девочка шикарный мастер, переехала с Харькова в Киев- обратитесь к ней. Цены конечно выше чем вы написали, но она мастер своего дела. Если что могу сбросить

  • Lepestok 2 травня 2023, 13:17

    Скиньте мені будь ласочка. Дякую.

  • Viki16 3 квітня 2023, 12:43

    О, у мене з бровами знов печальна історія, буду видаляти лазером та робити нові, опит є… До речі, сьогоднішнє непорозуміння мені обійшлося у 7000 грн, саме брови, корекція, та невдале видалення частини старого татуажу ремувером. Отак я майстра обрала, мабуть, я теж отой невдалий поодинокий випадок(((

  • Romashka2511 3 квітня 2023, 18:35

    Оля Дядюшина. Делала у неё и брови и стрелки. Берётся за работу любой сложности.

  • Ioaana 3 квітня 2023, 20:20

    Я теж прийшла її порадити

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу