Зробімо помсту (Отомсти за меня)

Дуже непогане кіно. Починається як молодіжна підліткова комедія з того, що в приватній школі одна учениця відправляє інтимне відео своєму хлопцю, а він його зливає в мережу. Навіть за назвою зрозуміло, що вона йому захоче помститись. Я очікувала, що далі все розвиватиметься згідно канонів такого типу фільмів, але сценаристи не дарма свій хліб їли - розвиток подій доволі непередбачуваний. Крім того, що підіймається надважлива тема інформаційної безпеки сучасного життя, цікаво показані персонажі фільму - все доволі неоднозначно. Більше писати не буду, щоб не спойлерити )) 

Кіно дуже яскраве, одяг героїв і інтер'єри можна з цікавістю розглядати - я таке люблю. Як на мене, то єдиний мінус - це коли 25-30 річні грають школярів, але це вже така тенденція через закони в США, тому вже як є. 

 

Темы: Серіали і кіно


Теги: кино, фильмы, отомсти за меня

3 коментаря

  • Profesora 31 березня 2023, 18:14 1

    Дякую, подивимось

  • Ta_ta 31 березня 2023, 19:12 1

    Ще частково на ту ж тему рекомендую "13 причин чому". Але там більше проблем зачепили режисери. Підлітки, самогубство, наркотики, безпека та багато інших. Корисно як для підлітків, так і для батьків, щоб не пропустити змін у житті дитини.

  • zorya 1 квітня 2023, 23:23 2

    Подивилася
    І на диво,я ,45 річна тьотка,отримала масу задоволення))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу