Дитячі настольні ігри гра Букви українського алфавіту крупні пазли

У віці 2-3 років малюк вже здатний запам’ятовувати літери. Як зацікавити дитину навчанням та зробити так, щоб стало для неї приємним проведенням часу? Необхідно перетворити навчання на цікаву гру.

Розвивальна гра для дітей дошкільного віку познайомить дітей із зоровим образом друкованої літери українського алфавіту, навчить визначити перший звук у слові і позначити його відповідною літерою.

Гра розвиває увагу, пам’ять, дрібну моторику.

Літери виконані у вигляді пазла з двох частин. Вони зроблені таким чином, що, якщо Ви намагаєтеся скласти невідповідні один одному елементи, то літера не складається. На них нанесено зображення предметів, що починаються з даної літери. Під час гри дитини постійно маніпулює пазлами, багато разів повертає і прикладає їх один до одного. Таким чином, удосконалюється дрібна моторика рук. Відомо, що розвиток кистей і пальчиків дитини безпосередньо впливає на розвиток її мови та інтелектуальної здібностей. Надалі гарна координація рухів руки допоможе маленькому учневі легко опанувати письмом.

 

В состав гри входять 42 елемента, тобто 17 букв (див. фото інструкції), які складаються з 34 елементів. Решта були машинки та колеса до них. Збереглася 1 машинка та 4 колеса, інші 3 частини втрачені.

 

Ціна: 125 грн.

 

Стан: б/у, пазли в гарному стані, упаковане в незадовільному стані, склеєна скетчем з слідами використання. Щодо комплектності див. подробиці в тексті.

Розмір складеної букви: висота – 103 мм

Матеріал: картон

Упаковка: картонна коробка на тройку

Розмір упаковки: 290х205х25мм

 

Темы: Іграшки

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу