Лист до Миколая

Донька писала через едопомогу, але я сьогодні видалила помилково:scream_cat:

Дорогий Миколаю! Будь здоровим і счастливим! Бережи себе та своїх рідних. Бажаю тобі побільше чемних діток. В цьому році я теж буду твоїм помічником. Я вже обрала собі добру та гарну дівчинку, з якою я познайомилась у перші дні війни. Вона для мене стала як маленька сестричка. Я готую дуже особливий подарунок ураховуючи її інтереси та хобі. Це дуже цікаво! Дякую за натхнення!

І малюночок намалювала. Може когось надихне)В цьому році донька дуже постаршала зовнішньо, але внутрішньо ще не догнала))) Тому їй відкрилась таємниця тільки наполовинку. Вона отримала подарунки від Святого Миколая і також стала його таємним помічником))) 

 

А сьогодні ще писала на англійській мові лист. Це більше для батьків-чарівників:smile_cat: в електронному та письмовому вигляді).

To Santa Claus

Dear Santa, I behaved well this year, and I also want to learn how to cook, and this is all I want for the new year:A golden powerful laser, a complete set for Santa Claus (suit, beard, etc.) to end the war, something good, and a big house lol.

 

Від мене теж побажання свого великого дому, де можна спокійно жити і планувати майбутнє, куди можна купляти та мати свої пам'ятні речі. 

1 коментар

  • Коментар видалено

  • GlamKid 27 грудня 2022, 20:17 1

    Моїй теж 10 і я просто в шоці, як вона сильно змінилась. Ще позавчора дізналась, що доньчина улюблена школа розбита( дім хоч і цілий, але там неможливо жити, тому тут робимо все можливе, щоб відчути дім.
    Конструктори, іграшки, піаніно..., вона б все взяла.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу