Дитячі емоції це саме головне.

З кожною секундою наближається мить, коли минуле зустрінеться з майбутнім і настане Новий 2023! Я хочу, щоб в цей момент ви подумали про найпотаємніше, – і воно обов’язково збудеться, вірте! Щас війна і це розуміє кожен,і всі ми робимо вибір святкувати,чи не святкувати.Звісно щас не до свят,дуже хочетьс найскорішої перемоги,щоб всей цей жах поскоріше скінчився,щоб всі були живі і здорові,щоб кожен захисник повернувся додому.Але наші дітки так чекають новорічного чуда,подарунків,щасливих емоцій,ми дорослі не дивлячись на наші реалії сьогодення повинні дарувати щасливі емоції нашим чадам.Я теж вирішила прикрасити ялиночку,і такрї радості мого синочка я ще не бачила від початку війни,постійні стреси,нервування,і мої переживання йому дуже передавалися.Тому друзі хочемо привітати всіх Вас з наступаючими святами, побажати всім ,міцного здоровя,та мирного неба.Бережіть себе та своїх рідних,Все є Україна,скоро перемога.Віримо та молимся,бережи нас всіх Господь Бог.Обіймаємо кожного,і дякуємо що Ви є в нашому житті. 

Темы: Самостійні мами

5 коментарів

  • panya 16 грудня 2022, 16:31 2

    Велике дякую за привітання. І вам з Сашою бажаю тільки хороших емоцій, стабільності в здоров*ї. Видно, що дитина дуже рада ялинці, хай завжди з ним будуть тільки посмішки, а вам сил, терпіння і наснаги.

  • saha777saha 16 грудня 2022, 16:37

    Щиро дякуємо, взаємно

  • zorya 16 грудня 2022, 23:38

    Нехай відтепер у вас з Сашею будуть лише позитивні емоції і посмішки!

  • saha777saha 17 грудня 2022, 07:27

    Щиро дякуємо Вам

  • saha777saha 17 грудня 2022, 13:01

    Дівчатка дякуємо Вам за привітання та теплі щирі слова побажання.Тим хто хоче привітати Сашу на новорічні свята подаруночком,я залишу адрес нижче,бо не завжди є змога відписати Вам,так як світло вимикають і інет не працює.
    Недзельська Юлія, Черкаська область смт.Лисянка нп.від.1, т.0976493029.Дякую Вам наші рідні за те що Ви в нас є ,і завжди пам'ятаєте.,для нас це безцінно.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу