-40% на California Gold Nutrition, SUPERFOODS, органічна нерафінована кокосова олія першого холодного віджиму, 473 мл

Олія холодного віджиму з натурального суперфуду

Ідеально підходить для приготування їжі на середньому вогні

Замінник масла й оливкової олії

Сертифікат USDA Organic

Підходить для зовнішнього використання для догляду за шкірою та волоссям

Підтримує роботу мозку, підходить для кетогенної дієти

Підходить для вегетаріанців і веганів

Не містить глютену, ГМО та сої

Без гексану та пестицидів

Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки

Гарантія 100 % Gold Guarantee 

Кокос — це натуральний суперфуд, корисні властивості якого зберігаються навіть в олії. Органічна кокосова олія першого віджиму від California Gold Nutrition підходить як для внутрішнього використання (у стравах або для їхнього приготування), так і для зовнішнього використання (для догляду за шкірою й волоссям). Незалежно від способу використання кокосової олії, ви зможете скористатися корисними властивостями цього суперфуду.

Корисні властивості кокосової оліїКокосова олія є багатим джерелом середньоланцюгових тригліцеридів (МСТ), таких як лауринова, капринова і каприлова кислоти. Як показали дослідження, МСТ, що містяться в кокосовій олії, сприяють виробленню енергії в мозку, а також поряд з дієтою та фізичними вправами сприяють зниженню ваги при дотриманні кетогенної дієти.

Способи використання кокосової оліїКокосова олія підходить для внутрішнього і зовнішнього використання. Її можна застосовувати для приготування їжі на середньому вогні. Ідеально підходить для випікання або тушкування. Крім того, її можна легко додати до багатьох рецептів у якості замінника масла чи оливкової олії. Кокосову олію можна додавати навіть до смузі, шейків і заправок для салатів — вона надасть вашим стравам і напоям легкого тропічного присмаку. Кокосова олія підходить і для зовнішнього використання для догляду за шкірою та волоссям: вона зволожує, зменшує пушіння і створює захисний бар’єр.

Органічна кокосова олія першого віджиму від California Gold Nutrition постачається з Філіппін. Її отримують шляхом холодного віджимання рідини з кокосової м’якоті і подальшого відділення олії без використання відбілювача для отримання однорідної нерафінованої олії. Не містить ГМО, гексану і пестицидів. Пластикова упаковка, що не містить бісфенола А та фталатів.

Рекомендації із застосування

Наша органічна нерафінована кокосова олія екстра класу холодного віджиму є ідеальною рослинною олією для готування при середній температурі — найкраще підходить для випічки або тушкування, але не для смаження. Додавайте її в коктейлі, шейки й заправки для салатів або використовуйте замість вершкового масла або оливкової олії. Наша кокосова олія також відмінно підходить для зовнішнього застосування — догляду за шкірою і волоссям, також її можна використовувати як олію для масажу.

https://ua.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-superfoods-cold-pressed-organic-virgin-coconut-oil-16-fl-oz-473-ml/78063

всі акційні  пропозиції за  посиланням: https://ua.iherb.com/specials

Темы: зарубежные магазины


Теги: скидки, акции, акции и скидки, знижки, iherb, кокосовое масло

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу