-60% на California Gold Nutrition, Immune 4, засіб для зміцнення імунітету, 60 вегетаріанських капсул

Містить вітаміни С і D, цинк і селен

Підтримка імунної системи

Продукт не містить глютену, ГМО та сої

Підходить для вегетаріанців

Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) та проходить незалежні перевірки

Гарантія 100% Gold

 

Ваша імунна система – це перша лінія оборони від незліченних інфекцій, що забезпечує захист організму за перших ознак неприємностей. Добавка Immune 4 California Gold Nutrition допомагає захистити ваше здоров'я, забезпечуючи додаткову імунну підтримку, коли вона потрібна найбільше.

Вітаміни та мікроелементи для підтримки імунітету

Наша добавка Immune 4 містить комбінацію чотирьох клінічно вивчених вітамінів та мінералів, які сприяють зміцненню імунної системи*. Кожна капсула містить ефективну дозу вітамінів C і D, цинку та селену.

Вітамін С — антиоксидант, який посилює функції білих кров’яних тілець і вироблення організмом речовин, що зміцнюють імунітет і, як відомо, допомагають боротися з вірусами та бактеріями*.

Вітамін D — відіграє вирішальну роль у посиленні реакції імунної системи, коли вона зазнає викликів, і може допомогти захиститися від респіраторних інфекцій*.

Цинк підтримує важливу імунну активність. Коли рівень цинку падає, відбувається загальне зниження імунної функції, а саме активність білих кров'яних тілець є особливо важливою для боротьби з вторгненням бактерій та вірусів*.

Селен — відіграє важливу роль у зміцненні здоров'я імунітету, особливо для функції вилочкової залози, "пункту контролю" імунної системи*.

Immune 4 від California Gold Nutrition містить якісну суміш вітамінів та мінералів у вегетаріанських капсулах. Добавка підходить для вегетаріанців і не містить глютену, ГМО та сої.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі один або два рази в день під час їжі. Найкраще приймати згідно з указівками кваліфікованого медичного працівника.

https://ua.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-immune-4-immune-system-support-60-veggie-capsules/101714

 

Усі акційні  пропозиції: https://ua.iherb.com/specials

Темы: зарубежные магазины


Теги: скидки, акции, акции и скидки, витамины, california gold

2 коментаря

  • YanaYeva 9 листопада 2022, 11:13

    Яка ціна, добрий

  • Fistashka85 9 листопада 2022, 11:18

    Доброго дня

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу