Шафа як завжди радує))) У мене було 3 повідомлення про скасування замовлення через несплату за безпечну покупку

Ми помітили, що у вас є повідомлення від покупців без відповідей. Будь ласка, обробляйте вчасно вхідні повідомлення від покупців. Ми піклуємося про те, щоб покупці отримували хороший сервіс, а продавці - більше продажів.Якщо у вас буде багато повідомлень без відповідей, ми змушені будемо вас деактивувати як продавця.

Повідомленням без відповіді вважається діалог, на який ви не відповіли жодного разу або ж якщо ви не відреагували на замовлення через “Купити” (не прийняли або не відхилили).

Якщо ви відповіли хоча б на одне повідомлення від покупця по конкретному діалогу або ж прийняли/відхилили замовлення (для замовлень через “Купити”), такий діалог зараховується як діалог з відповіддю.

Команда Шафи

 

Тобто, потрібно ще й на відміну замовлень з причини покупця скрізь відписати. Як завжди, створили алгоритм, а налаштувати забули. 

6 коментарів

  • Katusha 15 жовтня 2022, 09:26

    Такая практика почти на всех площадках, поэтому продавцы всегда пишут "ок"

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Wikanema 15 жовтня 2022, 12:10

    Тоже заметила на Шафе что видя не большую цену ,ничего не читают.
    А ещё хуже заказывают безопасной не зная свой размер и ничего не уточняя,конечно не забирают потом.
    Условия для продавцов не очень совсем.

  • Olgamolnar 15 жовтня 2022, 14:50 1

    Капец конечно, но вот как??я наоборот если вижу маленькую цену ,меня настораживает и я читаю внимательно описание, что за люди))

  • Aniarybka86 15 жовтня 2022, 15:56

    Вас хоч попередили) а мене були заблокували одразу. Причина ця ж, типу не відповідаю. А я взагалі такого не пам'ятаю. Починаю шукати всі переписки, і ледь знайшла, 2,5 місяці давності одну єдину! Я в селі була і там інтернету не було майже, воно якось непомітно промайнуло мабуть те повідомлення мимо мене. Написала їм, чекала тиждень відповідь, то вони відписались що вибачаються дуже і швиденько все мені розблокували.
    Головне, що гроші списувати за продаж дуже гарно і вчасно можуть)))

  • ellinka86 17 жовтня 2022, 09:10

    Отключите безопасную и станет легче !
    Я по просьбе одной клиентки ее включила, а она кстати так и не оформила заказ, так пока она была включена 2 часа, прилетело 2 заказа, люди ни параметров своих не знают, ни описание не читают, ни сантиметра дома не имеют, главное оплатить ....

  • GlamKid 17 жовтня 2022, 10:42

    Спасибо. Задала Вам вопрос в личке

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу